Home » Onduidelijkheid over het schilderij, Berend krijgt nieuws van de dokter en Nadir vraagt weer zijn 24 uur aan

Onduidelijkheid over het schilderij, Berend krijgt nieuws van de dokter en Nadir vraagt weer zijn 24 uur aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag loopt in een jaar van je leven verloopt rustig. Na het alarm en het mysterieuze schilderij wat nu in de loods staat is er niet veel meer gebeurt. Sommige deelnemers liggen op bed, bij te komen van de cocktail middag en de avond die erop volgde. Maar de regie is daar niet zo blij mee, de deelnemers die op bed liggen krijgen regelmatig een “zender check”. Een paar andere deelnemers zijn druk bezig met de Nachtwacht te bestuderen waaronder Mirthe en Erik. Mirthe schrijft allerlei details op over het schilderij, altijd handig mochten er vragen komen. Ondertussen wordt er nog altijd gespeculeerd over een eventuele opdracht die aan het schilderij gekoppeld zijn, alleen de instructies ontbreken nog… Maar komen die wel?

Verder zou Nadir zijn 24 uur aangevraagd hebben bij Jeffrey. Hij zit enkele kilo’s onder een bepaald gewicht wat hij voor zichzelf heeft voorgenomen. Ook Isaac zei dat tegen Nadir dat hij nu nog 24 uur heeft om erover na te denken. Maar of hij daadwerkelijk vertrekt? Hij heeft het al eens eerder geroepen.

Berend heeft ook een update van de dokter, hij is onderzocht omdat hij gezondheidsklachten heeft. Gisteren was hij er zo klaar mee dat hij emotioneel werd. Aan Mirthe vertelt hij wat het kan zijn. Het zijn verschillende oorzaken die tot zes weken aan kunnen houden vertelt hij. Dus ik moet me er ook niet teveel zorgen over maken. Ik ben ook veel afgevallen, minder suikers gaan eten, je lichaam verandert gewoon. En daar moet mijn lichaam even aan wennen. Er is niet direct een methode of medicijn. Ik heb één oefening voor als mijn duizeligheid meer gaat worden, dat helpt om het tijdelijk te verminderen. Ook moet hij zich over de vermoeidheid heen zetten en doorgaan, dus niet gaan liggen. De balans van mijn lichaam is er gewoon nog even niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter