Home » Mexx kotst de slaapkamer onder tijdens de cocktail middag

Mexx kotst de slaapkamer onder tijdens de cocktail middag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Sommige deelnemers zijn na het vroege ontbijtbuffet nog even naar bed gegaan. Andere deelnemers houden zich bezig met de cocktail middag die vanmiddag op het programma staat. Deze middag heeft de groep eerder gewonnen tijdens een opdracht. Zo bouwen Jan-Willem, Jasper, Erik en Marciano een bar zodat de cocktails vanaf daar gemaakt kunnen worden.  De dames maken zich vervolgens ook klaar  voor de cocktail middag, ze tutten zich op en kleden zich mooi aan. Dan is daar het moment dat de spullen voor de cocktail middag arriveren. Jeffrey loopt richting de poort en daar staan alle spullen klaar. De deelnemer reageren enthousiast. De groep krijgt recepten om lekkere cocktails te maken. De deelnemers gaan aan de slag en genieten van de lekkere cocktails. De sfeer zit er goed in! Er zijn cocktails in overvloed en daar maken de deelnemers dankbaar gebruik van om de zondag mee door te komen. Aan sommige deelnemers is te horen dat de alcoholische cocktails hun werk hebben gedaan. Mexx heeft te diep in het glaasje gekeken en ze heeft overgegeven door de drank. Zoë en Kim helpen het mee op te ruimen. Zoë helpt haar uiteindelijk om goed te liggen want het lukt Mexx zelf niet meer. Berend is maar buiten gaan liggen en krijgt uiteindelijk bezoek van Kim D. Jij hebt een gezellige middag gehad merkt hij op. Het draait niet maar ik ben gefocust antwoordt Kim D op haar beurt. Ze blijft het enkele keren herhalen en Berend lacht. Berend doet zijn ogen maar dicht terwijl Kim D zichzelf constant blijft herhalen. Een ding mag duidelijk zijn, de deelnemers hebben het gezellig gehad…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter