Home » Nadir lijkt vastberaden om een jaar van je leven te verlaten

Nadir lijkt vastberaden om een jaar van je leven te verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

We schreven er gisteren al over Nadir zou zijn 24 uur aangevraagd hebben. Dit heeft hij al meerdere keren gedaan en afgelopen avond had hij het erover met Rupert, Imadiddin en Isaac. Nadir laat weten dat hij echt naar huis gaat en niet gelukkig is. Volgens Rupert heeft het dan ook geen zin om zijn tijd te verdoen. Als ik dit zo blijf voelen moet je dat doen gaat Nadir verder. Ik zonder mij nu meer af, ik geniet ook niet meer van dingen. Ik denk dat het voor mij gewoon het beste is, ik wil in de ochtend niet eens uit mijn bed komen. Ik had het niet verwacht maar niemand wist waar hij of zij in zou belanden. Ik ben zeker niet de laatste die vrijwillig uitstapt.

Inmiddels is de nieuwe dag aangebroken en in de nacht is er niets gebeurt met betrekking tot de eerdere “opdracht” met de Nachtwacht. Gert-Jan verwacht dat ze een nacht hebben moeten wachten en vandaag horen hoe of wat. Ook deze morgen spreekt Nadir over zijn voornemens om echt een jaar van je leven te verlaten. Marciano gaat het gesprek met Nadir aan en vraagt of hij er echt helemaal uit is. Nadir antwoordt dat hij zich nu opgelucht en goed voelt. Tommy had dat ook merkt Marciano op, die ging lachend de poort uit. Dat heb ik nu ook gaat Nadir verder. Ik voel me nu goed, het zou alleen maar uitstel van executie zijn. Dan zou het uitstellen zijn en dat is het mij niet waard. Ik voel dat het beter is man. Marciano begrijpt wel wat hij zegt, ik heb een maatje dus dat is anders. Nadir zegt dat hij dat ook niet echt heeft. Zou Nadir echt een jaar van je leven verlaten? We houden het in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter