Home » Jeffrey besteld zonder overleg sterke drank en Gert-Jan twijfelt of hij zichzelf verkiesbaar gaat stellen

Jeffrey besteld zonder overleg sterke drank en Gert-Jan twijfelt of hij zichzelf verkiesbaar gaat stellen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag voor de verdienopdracht van vandaag zijn de boodschappen binnen gekomen. Jeffrey heeft van alles voor de groep besteld. Maar er is ook iets wat de groep blijkbaar nog niet weet. Weet je wat niet kan zegt Jeffrey tegen Jasper, dat is deze terwijl hij een fles sterke drank tevoorschijn tovert.Jasper lacht oei voegt hij eraan toe. Wat kan een mens schijt hebben he reageert Jeffrey. Dit is zeg maar een ontbijt en een lunch voor 30 man bij elkaar. Hoe ga je die brengen vraagt Jasper zichzelf af. Jeffrey praat erover heen, ga je ding maar halen dan kun je hem vullen. Dat is wel een goede merkt Jasper op. Jeffrey bergt de fles vervolgens op, uit het zicht.

Wat later hebben Gert-Jan en Kim D een gesprek over manager worden in een jaar van je leven. Gert-Jan laat weten dat hij zelf even gaat kijken hoe of wat. Zelf wilde ik het eigenlijk in een wat later stadium omdat er nog veel mensen in zitten. Maar aan de andere kant is het misschien ook wel leuk. Ook voor jezelf denk ik antwoordt Kim D. Dat je weer bezig bent en druk bent met dingen. Jeff is echt druk he benadrukt ze. Ik zou het nooit willen worden geeft ze vervolgens toe. Gert-Jan lijkt het wel leuk om het één maand wel te doen. Het zou wel perfect zijn merkt Kim D op. Ja antwoordt Gert-Jan, ik moet even kijken. Ik ga deze week mijn plek weer zoeken en kijken hoe of wat. Ook gaat hij nog even met Isaac praten, ik wil hem niet in de weg zitten. Kim D vindt het echt geen dom idee.

Verder zien we de deelnemers genieten van avondeten. De frietpan wordt veel gebruikt. Later vanavond staat het verjaardagsfeest van Jasper op het programma. Hoe zou dat verlopen? We komen daar vast en zeker op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter