Home » Kim D en Jeffrey hebben ruzie over geld, chagrijnige mensen worden beloond

Kim D en Jeffrey hebben ruzie over geld, chagrijnige mensen worden beloond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de talkshow van Gert-Jan. Maar er gebeurde ook nog iets anders. Jeffrey en Kim D hadden ruzie, ruzie over geld… Ook Kim D lijkt de verhoudingen wat krom te vinden, net zoals een paar andere deelnemers.

Jeffrey vertelt dat ze tot volgende week donderdag eten hebben mochten ze niets verdienen. Kim D maakt een gebaar met haar hand. En Jeffrey vraagt waarom dat handje? Ik zeg niks reageert Kim D. Dat dacht ik al zegt Jeffrey en Kim D laat weten dat kerst er ook nog aan komt. Dat is over anderhalve maand merkt Jeffrey op. Ja Jeffrey gaat Kim D verder, maar als je dan leuke kleding wilt hebben of eten dan… Waarvoor heb je kleding nodig vraagt Jeffrey zichzelf af. We zijn hier binnen gekomen op water en brood moet je kijken wat je nu in je mond doet merkt hij op. Weet je wel waar je het over hebt? Het enige waar jij het over hebt is 1,90 euro voor een baby olietje. Omdat het niet ophoudt antwoordt Kim D. Dat is toch wat we aan het doen zijn, gewoon geen zakgeld gaat Jeffrey verder. Kim D wil er tegenin gaan maar Jeffrey wil dat ze ophoudt met haar stem te verheffen. Doe maar reageert Kim D, jij maakt je druk om 1,90 gaat Jeffrey verder. Kim D probeert Jeffrey te onderbreken maar daar heeft Jeffrey geen zin in. Luister eens, nou word ik wel een beetje moe van je. Ik had iedereen 30 euro zakgeld kunnen geven maar dan is 1000 euro weg. Nu kost het je 1,90 euro. Je weet niet waar je het over hebt! Wanneer stop je dan vraagt Kim D zichzelf af. Jij kan niet verder denken dan 1,90. Zeg dan hardop wat je nu denkt. Het is gewoon mis gunnen, jij gunt helemaal niemand wat. Wil je ook baby olie, dan druk ik er een bij. Je moet de mensen gewoon tevreden houden. Kim D vindt het irritant dat het telkens dezelfde koppen zijn. Het zijn elke keer dezelfde mensen die hun zin krijgen! Je hoeft je stem niet te verheffen tegen mij benadrukt Jeffrey nog maar een keer. Praat normaal tegen mij. Kim D vindt dat de mensen die met een chagrijnige bakkes rondlopen worden beloond en de mensen die leuk zijn… Jeffrey merkt op dat ze niet zo hoeft te schelden en te schreeuwen, het maakt je lelijk. Dat interesseert Kim D niet zoveel. Ik heb hier al genoeg ontwikkeling doorgemaakt. Jeffrey is het daar niet mee eens, dus dan hoef je niet te luisteren naar iemand die zegt praat normaal. Je moet een keer veranderen want er valt niet te communiceren met je . Ik ga niet veranderen laat Kim D weten, ik ga niet mensen pleasen die moeten gewoon naar huis.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3.5]

1 Reactie

Floor 17 november 2022 - 17:27

Jeffrey is loosing it.

Beantwoord

Laat een reactie achter