Home » Jeffrey vindt de groep dom, de discussie over voeding en management gaat nog lang door

Jeffrey vindt de groep dom, de discussie over voeding en management gaat nog lang door

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De discussie is nog flink gaande rondom het management van Jeffrey en de hoeveelheid voeding. Jeffrey heeft een bommetje gedropt zoals hij het zelf zegt. Al het geld van de huishoudpot maar verdelen. Er zijn voor en tegenstanders. Zo hebben Mirthe en Jeffrey een discussie. Jeffrey gaat niet zeggen iedereen 5 euro, dan gaan mensen weer  van alles kopen. We doen het met elkaar, ik hou niet van domme investeringen. We leven niet alleen, het is wij. Mirthe vindt het krom dat er mensen sigaretten krijgen en zij geen scheerschuim. Weet je wat het kost vraagt Jeffrey, Mirthe antwoordt nee. Waar maak je je druk om? Je weet niet wat het kost, en je haalt dit aan. Volgens Mirthe behandeld Jeffrey scheerschuim als luxe en sigaretten niet. Volgens Jeffrey haalt ze een punt aan terwijl ze niet weet wat het kost. We kunnen er wel alles doorheen rammen maar dan wordt het niet meer zo gezellig als afgelopen avond, dat is veel belangrijker. De twee kibbelen nog lang door en lijken er niet echt uit te komen.

Wat later zitten Jeffrey en Kim D boven voor het manager kantoor even te kletsen. Kim D zegt dat iedereen het goed vond gaan en dan worden we wakker en dan hebben opeens mensen elkaar gevonden dat het niet goed zou gaan. Jeffrey zegt dat het de ene dag frikadel is en de andere dag gehakt, dat is opbouwen en groeien naar. Maar als je alles maar meteen duur doet, nu kun je het uitstrijken. Als je alles maar biologisch en duur doet is het zo op, zo dom. Dan gaan we dat toch doen, dan zitten we volgende week te creperen. Mensen zijn dom. Kim D oppert het om misschien te overleggen en te vragen wat ze niet goed vinden gaan. Jeffrey laat weten dat hij niks gaat zeggen. Ik ga ze één voor één af, iedereen mag wat zeggen. Je hebt namelijk niet gestemd voor openheid en transparantie maar dat is het wel dus het is fascinerend.

Inmiddels hebben de deelnemers gegeten en heeft Jeffrey de groep bij elkaar geroepen voor de onrust die er ontstaan is in de groep. Hoe dat precies verloopt komen we uiteraard nog uitgebreid op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

1 Reactie

Floor 19 november 2022 - 19:54

Gaat het weer alleen over eten… de (heeele saaie) rode draad van het programma.

Beantwoord

Laat een reactie achter