Home » Djedi geeft toe aan Jeffrey dat ze op de muur geschreven heeft

Djedi geeft toe aan Jeffrey dat ze op de muur geschreven heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht is er een boodschap op de muur geschreven, dit mag niet. Er staat zelfs een straf op, een gele kaart en 10.000 euro van de prijzenpot. Djedi heeft dit vannacht gedaan. Kim gaat naar haar toe en vertelt wat er gebeurd is. Djedi heeft nog geen microfoon en de twee fluisteren. Djedi was niet op de hoogte van de afspraak dat er niet op de muren geschreven mocht worden. Kim gaat daarna weg en zegt tegen Jeffrey dat er iemand met hem wil praten op kamer vier.

Jeffrey loopt naar boven en er volgt een stream onderbreking. Het wordt duidelijk dat Djedi toegegeven heeft dat ze op de muur geschreven heeft. Als er weer beeld is zegt Jeffrey dat ze straks rustig moet blijven, gewoon schuld bekennen. Dan zit je waarschijnlijk vijf minuten op de blaren en dan is het klaar. Die gele kaart boeit mij niet antwoordt Djedi maar die 10.000 euro boete dan word ik helemaal gek! Dat moet je ook straks zeggen benadrukt Jeffrey. En dan de intentie laten zien. Komen ze hier na vier dagen erachter is het oorlog. Je kunt meteen straks zeggen dit en dat. De livestream wordt wederom onderbroken. Als er weer beeld is wijst Jeffrey er nogmaals op dat het een regel is en er een straf op staat. Ik heb het niet meegekregen merkt Djedi op en Jeffrey benadrukt dat het keihard door hem gezegd is. Het is al vaak gezegd daarom was het ook dikgedrukt. Het is niet aan de manager, hij kan de prijzenpot niet bewaken. We moeten het met zijn allen doen. Regels zijn regels, ga er niet overheen. Dat gaat hier ook continu een beetje mis. Djedi vraagt of ze het met de weekvergadering kan zeggen. Jeffrey antwoordt van wel. Voor nu niet meer doen, ga op de blaren zitten. Je moet de gevolgen accepteren van wat je hebt gedaan dan kun je door. Djedi laat nogmaals weten dat ze bang is voor die 10.000 euro. Ik wist het oprecht niet, het was gewoon een onschuldig  grapje. Jasper en Isaac hebben dat toen ook gedaan met die spellen. Had ik het maar geweten dan had ik het niet gedaan. Is het er al afgehaald? Ja antwoordt Jeffrey en ook daar hebben mensen al ruzie over gehad. Dat is wat ik niet wil, mensen die ruzie hebben die er niks mee te maken hebben. Ik denk dat we het zo moeten doen en als het uit de hand loopt grijp ik toch wel in. Geef duidelijk aan in je eigen woorden dat het een domme actie was. Ja zucht Djedi, het was een onschuldig grapje. Hou je rustig adviseert Jeffrey en Djedi bedankt hem… Het is nu afwachten op de week vergadering…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter