Home » Een aantal deelnemers waken in de nacht om de dader van het verloren scheerapparaat te ontmaskeren

Een aantal deelnemers waken in de nacht om de dader van het verloren scheerapparaat te ontmaskeren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er een plan gemaakt om een “nacht wacht” te doen. Dit naar aanleiding van het verdwenen scheerapparaat. Er werden koppels samengesteld die een paar uur alles in de gaten houden. Wellicht legt de dader het scheerapparaat terug en dan weten ze meteen welke deelnemer dus niet meer te vertrouwen is. De koppels die in de nacht gaan waken zijn Mexx & Martin, Jeffrey en Kim D, Marciano en Kim, Jasper en Berend. De plek om te verblijven wordt het washok. Daar kun je alle bewegingen horen aldus Kim D. Zodra iedereen ligt te slapen gaan de shifts in. De nachtelijke wacht lijkt weinig resultaat op te leveren. Jeffrey zegt tegen Kim D dat ze verraden zijn. Volgens Kim D is de dader niet naar buiten is gegaan, dat hebben ze vastgesteld. Jeffrey vond kamer 2 dan weer onrustig. Uiteindelijk besluit Kim D nog alles na te kijken, ze zoekt op allerlei plekken maar het scheerapparaat wordt niet gevonden. Uiteindelijk verdenken ze Berend, hij ging zeer vroeg douchen maar ook Esther omdat ze zo laat naar bed ging. Uiteindelijk gaan ze maar slapen, er gaat toch niets meer gebeuren.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. En de meeste deelnemers staan langzaamaan op. Vandaag staat waarschijnlijk het vertrek van Ruben op het programma. Gisteren vroeg hij zijn 24 uur aan. Ook Madeleine heeft afgelopen avond haar 24 uur aangevraagd. Zou zij ook nog vertrekken? En wordt het scheerapparaat dan toch gevonden? We houden het allemaal in de gaten en komen er uitgebreid op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter