Home » De deelnemers krijgen een voetbaltafel en komen samen voor een vergadering

De deelnemers krijgen een voetbaltafel en komen samen voor een vergadering

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag is het tijd voor een vergadering. Jeffrey wil deze houden omdat afgelopen dinsdag nogal anders liep dan normaal. Net voor de vergadering krijgt Jeffrey een bericht voor de manager. Hij weet al wat het is en loopt naar de poort. Daar staat een voetbaltafel die in de loods wordt gezet. Niet lang daarna is het tijd voor de vergadering.

Jeffrey neemt als eerste het woord, dinsdag hadden we een bespreking die anders ging dan gebruikelijk. We hadden iemand die weg ging een gele kaart, daardoor waren er misschien nog mensen die nog wat wilde zeggen maar dat was op dat moment niet het juiste moment. Dinsdag avond hebben we de tondeuse vergadering gehad, ook niet de meest positieve. En voor iemand die toch niet van vergaderen houdt, ik heb het toch voor elkaar om drie keer bij elkaar te komen. Ik heb een paar kleine dingen, we hebben eten tot en met zondag. Dat is helemaal geregeld. Als de zoemer deze week en volgende week niet gaat hebben wij gewoon eten. Wordt het alleen een klein stapje terug maar dat is minimaal. Dan hebben we alsnog tot vrijdag eten. Dan ben je bijna zeventien dagen verder. Ook is er geïnvesteerd in een dartbord en volleybalnet. De tafelvoetbal is binnen, in dit bakje zitten alle ballen en gereedschap. Hou alles daarin. Zijn er vragen over het eten of budget? Marciano vraagt of het eten inclusief restjes dag is. Nee zegt Jeffrey en gaat vandaag nog voor maandag en dinsdag bestellen. Ik ga wat meer spreiden, er is nu iets van 400 euro. Isaac begint over het woordje overvloed. Ik denk dat de definitie hiervan uit de context wordt getrokken. We hebben genoeg in huis maar er moet verantwoordelijk mee om worden gegaan. Pak niet zomaar wat, als je trek hebt loopt dan naar de persoon die er verantwoordelijk voor is en vraag het. Maak je niet meer zorgen om het eten benadrukt Jeffrey. Het volproppen is niet nodig. Er is gewoon eten, misschien iets minder luxe dan vorige week.

Jeffrey begint daarna over douchen, ik hoor veel geklaag en ik wil het geklaag oplossen. Over het warme water, heeft er iemand een oplossing? Djedi merkt op dat ze soms een pan kokend water gebruikt en aanvult met koud water. Om zo te kunnen douchen. Jeffrey wil het voorkomen om zo te douchen. Isaac denkt dat er met een limiet gehouden moet worden. Hou 2, 3 minuten aan, dan kunnen we kijken hoever we komen. Mensen gaan nu midden in de nacht douchen. Het is ook eigen verantwoordelijkheid. Sasha denkt dat de kleine douchekop gebruikt moet worden en niet die grote waar volle bak water uitkomt. Babette merkt op dat er ook veel mensen drie keer in de douche gaan. Jeffrey zegt dat de oplossing niet echt gaat komen. Ik wil het aanhalen, denk aan elkaar. We gaan de komende 2, 3 dagen proberen 2,3 minuten te douchen. Daarna geeft Jeffrey Babette het woord.

Babette begint over het debat, we hadden bedacht om iets te doneren met kerstmis. Om te kijken hoe jullie er over dachten, de meningen waren verdeeld. Er is toen gesproken om wat langer te wachten zodat we meer geld zouden hebben. Toen kwam de gele kaart en niemand zei eigenlijk iets over het geld. Terwijl we met kerstmis zuinig willen doen. Dus ik wil nog eens aan jullie vragen mee te denken om toch te gaan doneren met kerstmis. Ook als het betekent dat we dan twee gangen zouden hebben. Ik wil het niet van de prijzenpot afhalen maar hoe jullie erover denken. Om bijvoorbeeld een deel van je zakgeld af te staan, of zoveel procent van een verdienopdracht. Eunice merkt op dat de extra’s zoals drank en sigaretten en toetje ook daaraan besteed kan worden. Dan blijft er ook geld over. Imadiddin zou ook een actie op willen zetten om meer actie te voeren voor een bepaald doel. Babette denkt dat het gaat is om de wil om te doneren. We zitten in luxe. We hebben hier geen zorgen. Uiteindelijk wordt er nog niets besloten, volgende week dinsdag kunnen we erop terugkomen merkt Jeffrey op.

Jeffrey wil daarna een rondvraag doen. Bern meldt dat vanavond de pubquiz op het programma staat. Het wordt hopelijk weer gezellig. In het weekend staat sinterklaas op het programma. Surprises moeten zondag af zijn. Jasper en ik gaan nog een kastje maken, deze komt naast het kantoor te staan. Dan kunnen de spellen erin. Jasper laat weten dat de hottub weer gemaakt is. Wanda merkt op dat als je wasdag hebt de theedoeken en handdoeken ook in de was worden gedaan. Jeffrey vertelt dat er nieuwe pannen gekocht zijn. Laat de nieuwe pannen met rust, ze zijn alleen voor diegene die ermee om kunnen gaan. De huidige pannen zijn kapot gegaan omdat er in de pan gesneden is. Ik ga de komende tijd nieuwe pannen kopen om zo alles weer aan te vullen. Zoë meldt dat haar gele kaart weer weg is. Isaac laat weten dat hij zich verkiesbaar wil stellen voor de maand december. Ik twijfelde omdat Jeffrey het goed doet. Tuurlijk zijn er plus en min punten. Dan weten jullie het allemaal en ik hoop dat er wel mensen zijn  die zich nog verkiesbaar stellen. Rupert wil iets met agressietherapie doen. Zodat we onze agressie weg kunnen krijgen. Berend merkt op dat de boomstam nog uit elkaar moet. Babette geeft de mensen die het eten gekookt hebben een compliment. Erik begint over gereedschap wat geleverd is, ga er zorgvuldig mee om. Over de records krijgen ze nog wat te horen, ze zijn doorgestuurd. Jeffrey bedankt daarna iedereen en de vergadering zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

1 Reactie

Ikke 25 november 2022 - 07:07

Gisteren vergadering gehad, douche kort en niet onder de regen douche. Terwijl je haren wast en inzeept zet je m ff uit……en wie staat r ijlen lang onder de regendouche en poetst er toch zn tanden…kinderachtige martin….daarop volgend de vermeende king off the jungle izaak…evenerns onder de regendoche terwijl meneer t grootste woord nam in de vergadering en zich totaal niet aan de regels houdt

Beantwoord

Laat een reactie achter