Home » De emoties lopen hoog op na de gele kaart van Kim en de 10.000 euro die van de prijzenpot af ging

De emoties lopen hoog op na de gele kaart van Kim en de 10.000 euro die van de prijzenpot af ging

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim heeft een gele kaart gekregen na de ruzie met Esther in de keuken. Ook is er 10.000 euro van de prijzenpot afgegaan. De deelnemers zijn hier vanzelfsprekend niet blij mee. Zo besluiten Jeffrey en Kim in het kantoor nog even verder te praten. Hoe kan je dat nou doen vraagt Jeffrey. Ik wist het antwoordt Kim. Haal die grijns van je smoel af, normaal zeg ik lachen maar hoe kun je dit nou doen. Je laat je kennen! Geef het goede voorbeeld. Ik wou dat ik af en toe die rust kan bewaren antwoordt Kim, thuis doe ik dat ook. Volgens Jeffrey zet ze zich nou echt voor lul. Kim is het daar wel mee eens. Ze vertelt nog eens wat Esther deed. Ik krop het dan op maar nu was het voor mij de zoveelste druppel. Ik kan niet overal bij zijn merkt Jeffrey op. Je moet zelf ook verantwoording nemen. Het ging ook door mijn hoofd.

Esther zit ondertussen in de loods met Babette te praten. Esther laat weten dat ze het even moet laten bezinken. Ik ben blij dat ik in gelijkheid ben gebracht voegt ze eraan toe. Babette merkt op dat ze misschien buiten moet gaan lopen. Ja antwoordt Esther mijn emoties zijn nu te hoog. Volgens Isaac had  Esther nooit in die keuken moeten staan. We moeten naar het probleem kijken. Nu heeft het ons wederom 10.000 euro gekost. We kijken nu naar het probleem maar niet hoe het is ontstaan. Berend antwoordt dat het twee oorzaken heeft. Kim is ook een heethoofd. Ik was erbij antwoordt Isaac, ze ging door en dan krijg je dit. We moeten kijken naar waardoor het is gebeurd en hoe we dat kunnen voorkomen. Wendy en Janet vinden het raar dat Marciano niet ingreep. Leila denkt op haar beurt dat hij dat misschien niet durfde. Wendy vindt het niet normaal en ook niet kunnen dat Kim het goedpraat. Leila vindt dat mensen die het uitlokken ook schuldig zijn. Kim D zou het ook zo gedaan hebben. Ik hoop nu wel dat mensen uit elkaar worden gehaald. Wanda vind dat Esther altijd een grote bek heeft en na zo’n gesprek kun je ineens niets. Zit je jankend op de bank. Marciano merkt op dat dit probleem een oorzaak heeft. Er was geen lunch die klaar werd gemaakt. Esther is de boel uiteindelijk gaan opfokken waardoor het fout ging. Mexx vraagt zich af wat Esther in de keuken deed. Marciano merkt op dat het juist daarom ging, mensen gingen eten maken die niet in de kookclub zaten. Isaac heeft toen twee mensen uitgekozen. Het was de communicatie…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

3 Reacties

Ikke 25 november 2022 - 19:02

Kim had een terechte rode kaart moeten krijgen om mensen zo verrot te schelden en dan ook nog bedrijgen met voor de kop slaan en vork in dr hoofd steken en dan nog minder gaat horen en ester op haar handicap zo te bedrijfen en te schelden…respect nul komma nul….t enige wat ester heeft gezegt staat hier een sangti op en hoho met je grote mond doe erns rustig….en nu zet ze samen met mex en wanda de hele bende tegen ester op …..snotneus met dr grote mond

Beantwoord
Maria splinter 25 november 2022 - 22:29

Vind het schandalig wat die kim zei totaal geen manieren dit is grote bedreiging, zal je moeder zijn die had rood moeten krijgen dit gaat te ver.

Beantwoord
Susan 26 november 2022 - 08:23

Respect moet je ook verdienen. Esther verdient met haar gedrag geen respect. Alleen maar triggeren en zich niet aan opgestelde regels houden. Ik zou ook gek van dat mens worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter