Home » Kim krijgt een gele kaart en er gaat 10.000 euro van de prijzenpot af

Kim krijgt een gele kaart en er gaat 10.000 euro van de prijzenpot af

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er wordt nog lang gesproken over de ruzie van Kim en Esther in de keuken. Kim ging helemaal los tegen Esther toen ze een nieuwe pan gebruikte terwijl dat eigenlijk niet mocht. Iets later zit Kim en Mexx met Jeffrey op het kantoor. Oh oh zegt Jeffrey dan, ik moet naar de brievenbus. Kim denkt dat het om een gele kaart gaat.

Als Jeffrey bij de brievenbus is loopt hij met een envelop naar binnen. Hij roept de groep bij elkaar en leest op wat erin vermeld staat. “Zojuist heeft er in de keuken een discussie plaatsgevonden tussen Esther en Kim. Een discussie of een ruzie mag ten alle tijden gevoerd worden in een jaar van je leven. Het is echter niet toegestaan om elkaar te bedreigen, te discrimineren of op een ernstige manier te intimideren. Daarnaast hebben jullie een voorbeeldfunctie. De woorden die zojuist door Kim zijn gebruikt, worden niet getolereerd in het programma. Daarom ontvangt Kim een gele kaart en gaat er 10.000 euro van de prijzenpot af.

Dat wordt een hele dure week merkt Jeffrey op. Ondanks dat we zo goed bezig zijn gaat er heel veel mis. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik baal als een stekker. Kim geeft toe dat het niet netjes was en al wist dat dit ging komen. Ik wist niet dat dit per direct een gele kaart op zou leveren, tot jij het bericht kreeg. Sorry ervoor dat ik er 10.000 af heb gehaald. Ik ben niet netjes geweest. En ik heb gedreigd om haar een klap te geven. Jeffrey vindt dat ze dit met zijn allen moeten voorkomen. Volgens Martin begint het met respect, de woorden die we gebruiken. We leven binnen een kleine ruimte, maar om zo met elkaar om te gaan. Kim wil zich niet goed praten maar hier werken mensen elkaar zo op de zenuwen. Ik ben ontploft. Ik probeerde mij echt in te houden maar ze was steeds aan het triggeren, mensen kunnen dat beamen. Ik gooide er alles uit en dan heb ik geen rem meer. Zo ben ik normaal gesproken niet. Er kwam frustratie van hier tot Tokio naar boven. Maar als je het bij mij ziet neem me dan mee. Esther kan er weinig aan toe te voegen. Ik moet daar even over nadenken. Volgens Jeffrey was Esther het aan het opstoken. Kim legt uit dat Esther er over door ging, daarna gaat ze tegen verschillende mensen opmerkingen maken. Dat ontplofte en dat is iemand gewoon triggeren. Het was gewoon uitlok gedrag. Mijn reactie is zeker niet goed, dat weet ik. Volgens Jeffrey kan dat bij iedereen gebeuren, wees dat ontploffen voor. Loop gewoon weg, dat is kinderachtig want het moet. Uiteindelijk laat Jeffrey het zo, misschien komt hij er dinsdag nog op terug…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

5 Reacties

Yvonne 25 november 2022 - 17:34

Ze hadden er nog veel meer af moeten halen als je zo praat tegen ouderen dan is er wel heel erg iets mis met jou kun als je mijn dochter was zou ik me kapot schamen wat jij hebt gezegd kan echt niet ze moeten jou er uit gooien want waar jij mee gooit is het laagste wat je kan doen in woorden!!!!

Beantwoord
Gerrit 25 november 2022 - 19:03

Die Esther is een vals ding roddels over iedereen en bemoeit zich met alles en iedereen

Beantwoord
Susan 26 november 2022 - 07:16

Dat heeft niks met leeftijd te maken. Zoals Esther continu mensen triggert, is vreselijk irritant. het probleem ligt bij haar. Ik hoop enorm dat zij er snel uitgeknikkerd wordt. Ze voegt niks toe. Als ze in de buitenwereld zo ook is, ben ik heel benieuwd hoe haar kring eruit ziet.

Beantwoord
Nijn 26 november 2022 - 08:04

Als je boos wordt is houtje buten kapot tik beter idee

Kim is haantje

Beantwoord
Anne 26 november 2022 - 14:35

Had die Jeffrey niet allang 10 gele moeten hebben zoals hij te keer gaat tegen anderen? Martin de grond in trapte en mensen vernedert? Ik snap er niks van.

Beantwoord

Laat een reactie achter