Home » Esther is blij dat ze haar gelijk heeft gekregen en dat de regie achter haar staat

Esther is blij dat ze haar gelijk heeft gekregen en dat de regie achter haar staat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Esther en Eunice een gesprek over de eerdere ruzie in de keuken. Dit resulteerde in een gele kaart voor Kim en er ging ook nog eens 10.000 euro uit de prijzenpot.

Eunice zegt dat ze er niet bij was, het is heel naar dat het gebeurde. Ja antwoordt Esther, ik vind het fijner om het met elkaar zonder emoties. Andere mensen gaan zich er dan ook mee bemoeien merkt Eunice op. Esther is het daarmee eens, dat wil ik niet. Ik vind het fijn om mijn emoties te laten zakken in plaats van om er met hoge emoties over te praten. Dan ga je weer verwijten naar elkaar maken. Daar voel ik me te oud voor. Op dat moment dacht ik echt oh niet weer 10.000 gaat Eunice verder. Als we naar de negen ton gaan dan ga ik eruit. Dan denk ik kinderen, haha. Ik zei ook al stel dat ik provocerend zou hebben gedaan dan had ze nog niet zo hoeven te doen merkt Esther op. Volgens Eunice is Kim ook verantwoordelijk voor haar eigen gedrag. Dan had ik ook mijn excuses aan moeten bieden van joh ik heb jou geprovoceerd geeft Esther toe. Eunice denkt dat ze gewoon weg had moeten lopen van de situatie. Maar dat blijkt lastig te zijn dat sommige emoties te hoog oplopen. Esther vertelt dat ze het al besproken had met Babette, mijn onzichtbaarheid. Daarna ben ik naar de psycholoog gegaan en die zei dat het goed was dat ik naar Babette toe was gegaan. En kamer vijf (regie) zei ook al dat ze dit niet tolereren. Die 10.000 was ik niet blij mee maar wel dat ik mijn gelijk heb gekregen. Dat ze achter mij stonden op deze manier.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

3 Reacties

Ikke 26 november 2022 - 09:41

En terecht dat de de regie achter ester staat, nu mag de regie dat eerlijkerwijs ook naar de mannager mailen dat hij dit voor moet lezen voor de groep….dat zou faire zijn.

Beantwoord
Petra 26 november 2022 - 17:31

Helemaal mee eens.
Die kim moeten ze in de gaten houden, is vaker op een schoftigere wijze uitgevallen tegen andere, niet normaal wat die uit d’r mond krijgt.
Had voor mij ’n rooie kaart mogen zijn.
Respectloos gedrag was het.

Beantwoord
JIK 26 november 2022 - 18:35

Maar ook dat Ester niet zo uit moet lokken, wat kan die irritant zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter