Home » Mexx doet een zwangerschapstest om erachter te komen of ze zwanger is

Mexx doet een zwangerschapstest om erachter te komen of ze zwanger is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx en Martin hebben eerder onveilig de liefde bedreven. Dit zorgde bij Mexx voor spanning want door haar aandoening slikt ze geen anticonceptie. Ze dacht zelfs zwanger te zijn. Vandaag heeft ze een zwangerschapstest gedaan…

Mexx heeft een zwangerschapstest van manager Jeffrey gehad, deze zaten bij de boodschappen. Mexx gaat naar de wc en als ze klaar is naar haar slaapkamer. Kim en Leila volgen haar al snel. Ik heb het hier zegt Mexx en Kim merkt op dat ze het neer moet leggen. Ik denk dat het wel meevalt zegt Mexx. Ik denk dat het niet is. Martin is ook helemaal zenuwachtig grapt ze. Kim zegt dat er nog maar één streepje is en meestal geeft hij het wel snel aan. Een streepje betekent negatief merkt Leila op en Kim zegt dat die van haar toen ze dit eerder deed gelijk positief was. Mexx besluit nog even te wachten maar denkt niet dat er een streepje bijkomt. Gelukkig fluistert ze tegen Leila. Je hebt echt geluk dat het niet is meid antwoordt Leila. Ik wist niet dat Kim dat ook gedaan had. Ze heeft geen kind toch? Nee antwoordt Mexx, ze heeft een miskraam gehad. Martin komt uiteindelijk ook even kijken, het is niks zegt Mexx. Nee vraagt Martin, echt niet? Nee antwoordt Mexx, gelukkig. Echt vraagt Martin, ja wat dan zegt Mexx. De twee geven een knuffel en Martin wil de test toch even zien. Daarna gaat Mexx naar boven, in de loods zegt ze niks aan de hand. Jeffrey vraagt nog en? Niks antwoordt Mexx. Martin laat ondertussen de test aan Marciano zien, Mexx is daar iets minder blij mee. Dat hoeft niet iedereen te zien! In ieder geval goed nieuws zegt Marciano.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 28 november 2022 - 12:20

Wat is die Mexx een drama queen, een aanstelster. Als ze maar aandacht heeft. Vreemd kind hoor.

Beantwoord

Laat een reactie achter