Home » Mexx is erg misselijk en Kim is boos op Marciano dat hij niet voor haar op kwam

Mexx is erg misselijk en Kim is boos op Marciano dat hij niet voor haar op kwam

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx heeft eerder een vrijpartij gehad met Martin, ze slikte de pil niet wat voor enige spanning zorgde. Vanavond moet Mexx naar de wc, ze is enorm misselijk. Zoë gaat achter haar aan, ze maakt een sarcastische opmerking over weg laten halen. Uiteindelijk komt Mexx weer uit de wc, het is niet echt gelukt… Ook zou ze een zwangerschapstest gedaan hebben met een negatieve uitslag. Hoe dit verder af gaat lopen is dus nog even afwachten…

Verder zien we Kim en Marciano praten. De twee hebben het over de eerdere ruzie met Esther die uiteindelijk resulteerde in een gele kaart en een geldboete van 10.000 euro van de prijzenpot. Ik vroeg aan jou of alles goed was begint Marciano, je zei ja alles is oke. Ik wilde je vragen hoe het is gegaan maar wilde dat daar niet doen. Het voelt alsof er niets uit je kwam gaat Marciano verder. En je zat me f*cking arrogant aan te kijken. Waarom zeg je dan niks? Ik heb met iedereen gesproken behalve jou. Het is niet dat ik niet met je wil praten benadrukt Marciano. Iedereen loopt aan je te trekken en ik deed dat al een paar keer. Dus ik laat jou je ding doen. Je komt niet naar mij toe merkt Kim op. Ik laat jou gewoon even antwoordt Marciano. Ik ben wel oke gaat Kim verder, die gele kaart boeit me eigenlijk geen ene reet. Volgens Marciano hoeft ze zich nergens druk om te maken, over het geld ook niet. Ik vind het balen voor de groep maar voor mijzelf boeit het me ook vrij weinig zegt Kim. Volgens Marciano is het een les voor iedereen, zie het als lesgeld. Kim heeft nog altijd moeite met het feit dat Marciano niets tegen haar zei. Dat is echt k*t hoor. Marciano geeft haar een knuffel en Kim had graag gezien dat hij haar had weggetrokken. Ik dacht op dat moment het is ook Esther haar verdiende loon. Je bent voor jezelf opgekomen. Alleen er zijn een paar woorden gevallen die niet door de beugel kon. Voor hetzelfde geld had je het wel netjes binnen de lijntjes gehouden. Ik heb je ding laten zeggen, als ik je weggetrokken had had ik Esther het gevoel gegeven dat zij… het is gewoon haar verdiende loon, klaar. Dit is de prijs die we allemaal moeten betalen. De twee geven elkaar uiteindelijk een knuffel en kus en daarmee lijkt alles weer goed te zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter