Home » Kim D krijgt een verjaardagsfeest en problemen tijdens het ontbijt

Kim D krijgt een verjaardagsfeest en problemen tijdens het ontbijt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stond in het teken van toen nog jarige Kim D. Er was voor haar een verjaardagsfeestje geregeld. Bij de hottub staan de andere deelnemers klaar. Er is een mooi pad gemaakt waar de toen nog jarige job overheen kon lopen. Bij de hottub staat een flesje wijn klaar en Jeffrey pingelt wat op zijn gitaar. Kim D mag uiteindelijk komen en zegt enthousiast kijk hoe cute! Ze krijgt nog een cadeautje het is een knutselwerkje. Daarna gaan Jeffrey en Kim gezellig in de hottub zitten om haar verjaardag nog eens goed te vieren. Isaac komt af en toe wijn inschenken als een echte ober. Later komen er ook nog wat toastjes om het feestje compleet te maken. Ondertussen kletsen de twee over van alles en nog wat. Ook zoenen de twee nog wat. Kortom de avond verliep gezellig!

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Voor het ontbijt zijn er alweer problemen ontstaan, er zou te weinig havermout zijn. De oude havermout moet eerst opgemaakt worden voordat er nieuwe komt aldus Erik. Dan hoop ik dat er voldoende brood is merkt Isaac op. We houden het nu maar op twee sneetjes. Volgens Isaac zijn ze nu weer aan het downgraden. En dat je gaat upgraden met andere dingen. Martin vindt het een beetje jammer terwijl hij met zijn hoofd schudt. Isaac loopt dan ook te klagen, tegen Sasha zegt hij dat er maar 2 sneetjes brood zijn als er al genoeg brood is. Maar als je een biertje wilt is er genoeg. Daarna gaat het over de manager verkiezing volgens Isaac komen vandaag de posters binnen. Het speechen is op woensdagavond. Volgens Sasha wordt er nu iets geforceerd, doelend op Zoë die zich toch verkiesbaar heeft gesteld. Al wilde ze het eerder al wel doen. Het is ook goed antwoordt Isaac maar ik vind het goed dat Zoë dan als enigste opstaat. Maar als je het niet serieus oppakt wat doe je dan vraagt hij zich af. Voor een poster? Ja antwoordt Sasha, hoe serieus neem je het spel dan?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Ikke 29 november 2022 - 09:10

Mannager met een drank probleem zit vaak al in de middag aan de rode wijn en bier….alcohol en rookwaren worden boven een gezonde maaltijd gesteld…..martin had vanmorgen niets aan havermoud te stelen haha die is goed maar dan.izaak en martin die eric opnaaien.om de mannager wakker te maken daarvoor….maar ach jeffrey was enkel in t begin vroeg uit de veren maar hij leeft zoals meerdere in vacantie land en komen pas tegen de middag uit bed…..regelmaat is er niet….kamer 5 mag wat mij betreft stellen iedereen je bed uit tussen 07.00 uur en uiterlijk 08.30….en enkel mag er gedouched worden tot 9.00 uur in de ochtend met warm water en maximaal 5 minuten verder de hele dag koud…..uh moeten wij tenslotte ook met dr hoge energie en gas kosten!!!!

Beantwoord
Lizbeth 29 november 2022 - 15:45

Isaac gaat nu zijn ware aard tonen al 2 keer masker laten vallen. Dominant opstellen naar Erik, verbied hem muur schoon te vegen en vervolgens las je nog eens zo dichtbij komt! Wordt maar manager jij kan niet met gezag en macht omgaan.

Beantwoord

Laat een reactie achter