Home » Tien deelnemers moeten het ijsbad in om geld te verdienen

Tien deelnemers moeten het ijsbad in om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben eerder vandaag een opdracht gekregen waarvan niet duidelijk is of het om een eliminatie of verdienopdracht gaat. Ze hebben vier uur de tijd gekregen om te oefenen om in het ijsbad te gaan. Er wordt weinig geoefend maar veel gespeculeerd. Want wat nou als het een eliminatie is?

Als de vier uur voorbij zijn moet iedereen weer in de loods gaan staan. Tijd om meer duidelijkheid te krijgen over de opdracht. De stem zegt dat het de deelnemers gelukt is om twee minuten in een ijskoud bad te zitten. Maar om geld te verdienen voor de huishoudpot moeten jullie dit vier minuten volhouden. De deelnemers lachen en de stem zegt verder dat ze goed nieuws heeft voor een aantal. Slechts tien deelnemers hoeven deze opdracht uit te voeren. En kunnen daarmee maximaal 1000 euro verdienen voor de huishoudpot. Onder tien stippen staat een ijskristal afgebeeld en dit bepaald welke tien deelnemers deze opdracht moeten spelen. Jullie mogen nu één voor één op teken van de scheidsrechter je stip omhoog houden. Elke deelnemer die er niet in slaagt om 4 minuten in het ijsbad te zitten halveert het bedrag wat jullie kunnen verdienen. De tijd gaat in zodra je van teen tot kin onder water bent.

Imadiddin, Madeleine, Mexx, Kim, Wanda, Zoë, Moraima, Babette, Leila en Isaac zijn diegene met een ijskristal op hun stip. Madeleine heeft het moeilijk, ze is emotioneel en twijfelt of ze dit wel kan. Jeffrey probeert haar moed in te praten. Uiteindelijk roept hij alle deelnemers die in het ijsbad moeten bij elkaar. Het komt goed wat er ook gebeurt, er is een volgorde. Denk aan je ademhaling, blijft rustig, er kan niets mis gaan. Het is mindset, we hebben het allemaal gehoord. En vraagt wat ze prettig vinden. De deelnemers besluiten dat aan te geven voor ze erin gaan. Dan is het tijd voor het echte werk! Imadiddin haalt het zonder problemen, Madeleine daarin tegen is nog altijd onzeker maar door Jeffrey slaat ze zich er doorheen. De rest heeft ook geen problemen. Ook Moraima gaat er zonder problemen in zitten. Isaac gaat als laatste, hij doet op het einde van zijn tijd zijn hoofd nog even onder water. Iedereen heeft het gehaald! De stem laat op het scherm het bedrag zien wat ze hebben verdiend: 1000 euro. De deelnemers juichen en Jeffrey neemt nog even het woord. Een geweldige prestatie, ook voor de mensen die niet moesten. Er werd gedaan wat er van jullie gevraagd werd en daardoor hebben we weer het maximale resultaat behaald!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter