Home » De spanning tussen Jeffrey en Kim D is helemaal verdwenen

De spanning tussen Jeffrey en Kim D is helemaal verdwenen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag zijn er spullen binnen gekomen voor het feest van Moraima. Tijd om te knutselen, een groot deel van de deelnemers besluit hieraan mee te werken. De stemming zit er goed in. Waar ook een goede stemming te zien is is tussen Jeffrey en Kim D. De twee kunnen vandaag weer stukke beter met elkaar opschieten.

Van de ruzie van gisteren is weinig meer te merken. Terwijl Jeffrey met Mirthe zit te praten over een kerst repetitie gaat Kim D bij Jeffrey liggen. Ze geeft hem een kusje. Ik ben niet eens gevraagd zegt Jeffrey als het over het aantal deelnemers gaat wat mee doet. Acteren kun je heel goed merkt Kim D op. Gisteren kon je dat heel goed. Hoezo vraagt Jeffrey en Kim D antwoordt gewoon. De twee slaan een deken over zich heen en kruipen intiem tegen elkaar aan. Jij ook zegt Jeffrey tegen Kim D, je deed net alsof je heel boos was. Nee lacht Kim D, dat was ik voegt ze eraan toe. Heel boos. Waarom dan vraagt Jeffrey sarcastisch. Pas op he maatje antwoordt Kim D vervolgens. Ik heb echt zoveel geslapen, ik was echt blij.

Verder klaagt Wanda over Mirthe, ze reageert altijd naïef en verbaasd. Je kunt dan geen lekker gesprek voeren. Zo heeft ze een trui verpest tijdens de was en daar is ze boos over. Dan heb je alleen maar zin om en maakt een boksend gebaar. Kenzy grapt dat ze wel moet zeggen dat het geen dreigement is. Dat zeker niet antwoordt Wanda, ik zou echt nooit iemand slaan. Dat past echt niet bij me. Ook wordt er veel gesproken over het entertainmentboek. Isaac en Berend hebben het erover. Het probleem wat je volgens Berend gaat krijgen is dat als er iets van de prijzenpot afgehaald wordt anderen vinden dat zij daar ook recht op hebben. Er is geen grens benadrukt hij. Dat is het probleem, je stelt een grens en je weet dat je die gaat overschrijden. Voor Isaac is het de vraag wat ze er met zijn allen willen doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Floor 3 december 2022 - 09:39

Kim moet wegrennen bij Jeffrey, hij behandelt haar niet goed en haalt haar neer.

Beantwoord

Laat een reactie achter