Home » Mexx krijgt liefdeskriebels van Martin, de twee hebben aan elkaar toegeven echt verliefd te zijn

Mexx krijgt liefdeskriebels van Martin, de twee hebben aan elkaar toegeven echt verliefd te zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond zaten Mexx en Kenzy hun nagels te doen speciaal voor het Caribische feest van Moraima. Al snel ging het over haar en Martin, de twee hebben het erover hoe het nu gaat.

De twee hebben het eerst over Jeffrey en Kim D, volgens Kenzy zijn ze ook weer helemaal in love. Mexx zucht, wat een relatie he. Martin heeft ook gezegd dat hij verliefd is. Echt reageert Kenzy, wat leuk! Mexx vertelt daarna hoe het gegaan is, hij vertelde buiten dit is heel lang geleden Mexx. Dat ik zoiets voor een meisje heb gevoeld en dat ik het ook toegelaten heb. En toen zei hij, ik word zo blij van jou en elke keer als ik je dan even niet zie dan zoek ik je. Maar dan ben je er niet en als je er dan bent hoop ik dat je alleen bent. Wat schattig zegt Kenzy en Mexx vertelt dat ze toen wat later in bed lagen en Martin zei waarom zeg je het niet gewoon? Ik zei wat en hij zei je weet wel wat ik bedoel. Ik zeg ja dat klopt en toen zei ik oke ik ben ook verliefd op je. En toen zei hij weer same, same, ik ook op jou. En ik merkte het toen ik met je blouse lag te slapen en ik jouw geur rook en toen wist ik het. Dus ik was natuurlijk helemaal happy gaat Mexx verder. Kenzy vindt het super aandoenlijk en Mexx vindt het ook heel erg leuk. Jullie worden echt een goed koppel merkt Kenzy op. Mexx antwoordt dat ze dat natuurlijk niet weet. Ik ben nog nooit verliefd geweest he. Maar nu heb ik heel de dag kriebels geeft ze toe. Wat leuk zegt Kenzy enthousiast, wel spannend. Ja zegt Mexx, heel Nederland kijkt ook mee. En dit is niet het normale leven maar het kan buiten ook een klap worden. Dat is een probleem voor later merkt Kenzy op. En het moment dat hij of ik weg moet wordt dan wel even k*t zegt Mexx. Kenzy vraagt of ze elkaar dan achterna gaan maar daar is Mexx duidelijk over, nee. Voor geen goud. Ik hoop als mijn moeder kijkt dat ze het echt leuk vindt. Kenzy vraagt dan naar haar zwangerschap. Oh nee antwoordt Mexx, ik heb gewoon getest. Dat zou helemaal een soap zijn. Als dat was dan had je me op kunnen raken denk. Maar dat was het moment dat ik dacht dat hij het is. Ook hoe hij reageerde. Hij is wel echt heel lief hoor. Kenzy vindt het leuk dat hun zo goed gaan. Grappig dat dit uit 40 mensen bij sommigen kan ontstaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter