Home » Martin en Mexx zorgen voor een livestream onderbreking

Martin en Mexx zorgen voor een livestream onderbreking

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de Caribische avond in een jaar van je leven. Door een enkeling werd flink wat gedronken en dat was bij sommigen te merken. Waaronder Martin en Mexx.

Martin en Mexx sliepen samen, wat op zich niet heel bijzonder is. Wat er onder de dekens gebeurde dan weer wel. Mexx was onder de dekens bezig tot grote hilariteit van de andere deelnemers. Uiteindelijk kwam ze boven de dekens uit en ging op Martin zitten. Kenzy die boven hun lang besloot de dekens eraf te halen, zodat er het een en het ander zichtbaar was. Jeffrey kwam uiteindelijk even binnen om een aansteker bij Kenzy te halen. Als hij Martin en Mexx ziet zegt hij ik krijg straks weer een mail binnen. Kom op jongens, jullie weten zelf wat er in de mail stond voegt hij eraan toe. Daarna richt hij zich op Isaac, ben je wel happy met je kamer? Ik word helemaal para hier antwoordt Isaac en Jeffrey laat weten dat hij niet wist dat het zo erg was. Daarna richt Jeffrey zich weer op Martin en Mexx. Ik moet nu toch wel even ingrijpen als rol van manager. Er zijn hier ook andere mensen die wel proberen te slapen. Ik vind het ook niet leuk, maar shut the f*ck op voegt hij er sarcastisch aan toe. Daarna gaat Jeffrey weer weg en niet veel later volgt er een vrij lange livestream onderbreking….

Ondertussen wordt er nog gesproken in de woonkamer. Kenzy en Leila hebben ook gezoend tijdens het feest. Er zat volgens de twee niet veel achter. Maar Leila zegt wel dat ze wijn met elkaar gewisseld hebben… Er wordt in de woonkamer nog lang gesproken over relaties en relaties binnen de loods. De gesprekken gingen tot laat in de nacht door…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter