Home » Babette en Sasha praten over Bern die tegen doneren was en Isaac praat over zijn management plannen

Babette en Sasha praten over Bern die tegen doneren was en Isaac praat over zijn management plannen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de laatste weekvergadering onder leiding van manager Jeffrey gaat Babette even met Sasha kletsen. Het gespreksonderwerp is al snel Bern. Hij heeft namelijk als enige tegen de doneer dag gestemd.

What the f*ck begint Babette, hoezo blijft hij nou op die rode mat staan? Ik denk omdat hij wil laten zien dat hij bij zijn standpunt en mening blijft antwoordt Sasha. En niet meeloopt met de groep. Ik heb wel tegen hem gezegd als je er niet achter staat moet je ook niet schijnheilig meelopen. Dat heb ik ooit een keer gezegd. Babette merkt op dat ze er gisteren nog met hem over gehad heeft. Hij kwam naar mij toe en wilde het hebben over het goede doel. Er waren toen drie plannen en dit is er uiteindelijk uit gekomen. En nu gaat hij op de rode mat staan, dat is toch raar? Sasha vindt het ook raar. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Alles ging zo’n beetje langs me heen. Alleen toen hij zei het is beter om te voorkomen dan te genezen. Toen dacht ik dat kunnen we op alles betrekken. Ik begrijp hem gewoon niet antwoordt Babette. Sta je daar alleen, dan sta je toch voor schut? Sasha snapt niet waarom hij dat zou willen, alleen omdat je zelf eten wilt? Hij had het idee om 24 uur te fietsen of zo. Dat is volgens Babette saai en daarom is het geskipt.

Verder verloopt de middag rustig, Isaac heeft voor iedereen een klein cupcakeje geregeld. Zijn zoontje is vandaag jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat later zien we veel deelnemers knutselen voor de modeshow die Mirthe organiseert. Babette en Gert-Jan doen een wandeling buiten. Zodra Gert-Jan om nieuws vraagt van S en B wisselt de livestream naar een ander beeld. Hij doelde op Sasha en Bern die de laatste tijd nogal niet lekker met elkaar overweg kunnen. Erik heeft ook een hoelahoep frisbee toernooi georganiseerd waar de meeste deelnemers enthousiast aan meedoen. De bedoeling is om een frisbee door de hoepel te gooien.

Nog wat later praat Isaac met Janet over zijn eventuele management in een jaar  van je leven. Zo wil hij een wensboom maken van de kerstboom. En een kerstboom aanschaffen. Hij wil één wens tweede kerstdag in vervulling laten gaan. De voedingsclub wil hij alleen maar verbeteren maar niet veranderen. Meer variatie. Als de gourmet niet door kan gaan moet het wel voelen als kerst, met drie a vier gangen. Van die duizend euro is niet veel meer over, maar ik ga zelf wel stenen bouwen eindigt hij. Het is nog niet duidelijk wanneer aspirant managers Zoë en Isaac een speech met hun plannen gaan presenteren. Wellicht vanavond, anders morgen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter