Home » Jeffrey zit in een dipje nu hij geen manager meer is en denkt aan naar huis gaan

Jeffrey zit in een dipje nu hij geen manager meer is en denkt aan naar huis gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Isaac is manager geworden, hij is door de groep verkozen als manager van de maand december. Hij heeft al wat uitleg gehad van oud manager Jeffrey. Daarna besluit hij zijn kantoor wat op te ruimen, te poetsen en her in te richten. Hij krijgt hierbij hulp van Rupert. Daarna is het tijd voor bokstraining. Er staat namelijk weer een tweede editie van het boksgala op het programma.

Jeffrey is ondertussen manager af en aan die rol lijkt hij nog een beetje te moeten wennen. Hij verveeld zich de tering zoals hij het zelf noemt. Buiten spreekt hij er met Kim D over. Je verveeld je eigen en dan ga je te snel verkeerde stappen maken. Wie weet antwoordt Jeffrey. Ik heb nog niks gedaan. Kim D vertelt daarna dat er straks spellen gespeeld worden omdat het de 100e dag is in een jaar van je leven. Uiteindelijk gaat hij wat eten en Kim D merkt op dat hij het voor iedereen verpest. Jeffrey laat op zijn beurt weten dat hij niet van spelletjes houdt. Ik doe wel weer mee. Ik zit hier in een loods, opgesloten, ik ben een gast van 30. Niet zo negatief zegt Kim D op haar beurt. Ik doe dat toch tegen jou gaat Jeffrey verder en Kim D zegt denk je dat het voor mij leuk is dat je zegt dat het hier k*t is en dat je naar huis wilt gaan. Ik ga niet naar huis benadrukt Jeffrey, dit duurt twee weken. Stel je voor dat als ik steeds zeg ik wil steeds naar huis zegt Kim D. Jeffrey onderbreekt haar, dat is nu even. Dat dat eraan zit te komen wist ik al. Het is gewoon omdat je je verveeld merkt Kim D op. Het komt wel weer goed zegt Jeffrey maar volgens Kim D moet hij niet iedereen in een negatieve spiraal te trekken. Ik zeg gewoon wat ik denk zegt Jeffrey, ik heb gewoon zin om keihard te werken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.3]

2 Reacties

Cisca 8 december 2022 - 11:23

Volgens mij is hij net als de anderen vrijwillig er in gegaan, dus nu niet klagen want hij wist waar hij aan begon. Hij moet nu af kicken van de drank die hij rijkelijk kon pakken en de sigaretten die hij had. En dat is moeilijk hoor. Hij kan nu niet meer de grote baas spelen want hij is weer één van de vele.

Beantwoord
Barbara 10 december 2022 - 13:10

Precies dat.
Hij ken niet meer het haantje zijn en iedereen zomaar afsnauwen, want tja ze zijn niet meer afhankelijk van zijn keuzes

Beantwoord

Laat een reactie achter