Home » De deelnemers moeten een ingewikkelde verdienopdracht doen

De deelnemers moeten een ingewikkelde verdienopdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de eerste bespreking van manager Isaac duurt het niet lang voordat het alarm afgaat in de loods van een jaar van je leven. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten op wat er komen gaat. Het wachten duurt erg lang, zo lang dat Isaac het niet meer kan houden en in een flesje plast. Uiteindelijk mogen de deelnemers naar de loods en de stem verteld wat er gebeuren moet.

Beste deelnemers, wie neemt het voortouw bij deze opdracht? Voor jullie liggen zeven touwen die jullie zo snel mogelijk uit de knoop moeten halen. Hoe sneller jullie dit doen hoe meer geld jullie verdienen voor de huishoudpot. Veertien deelnemers gaan zo dadelijk deze opdracht spelen. Zij moeten op de stippen rondom de knoop gaan staan en worden door de scheidsrechters aan een touw gekoppeld. Tijdens het spelen van de opdracht mag er slechts één deelnemer tegelijkertijd van zijn stip af om het touw uit de knoop te halen. Als je op je stip staat mag je alleen je eigen touw vasthouden. En als jouw touw uit de knoop is blijf je gewoon op je stip staan. Lukt het jullie om binnen tien minuten het touw te ontknopen? Dan verdienen jullie 750 euro voor de huishoudpot. Met elke minuut die jullie er langer over doen gaat er 50 euro van het te winnen bedrag af. Gaan er meerdere deelnemers op hetzelfde moment van hun stip dan kost jullie dat 25 euro. De tijd stopt als alle zeven touwen uit de knoop zijn. Nu willen jullie natuurlijk weten wie deze opdracht moeten uitvoeren. De deelnemers met de oneven getallen op de stip gaan deze opdracht spelen. Jullie mogen nu plaatsnemen rondom de stippen bij de knoop. De overige deelnemers moeten op hun stippen blijven staan.

Daarna gaan de meespelende deelnemers klaarstaan rondom de knoop. De scheidsrechter legt nog eens de spelregels uit. Daarna klinkt er een zoemer en gaan de deelnemers aan de slag. De deelnemers doen hun uiterste best maar halen het niet binnen de tien minuten. Ze gaan stug door maar dan klinkt er een zoemer, de tijd zit erop. De stem laat op het scherm zien wat ze verdiend hebben. Dat is 0 euro. Isaac neemt nog even het woord, het was ja en nee. Wel of niet te halen. Maar we hebben toch onze uiterste best gedaan. Voor de rest, we gaan op naar de volgende!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Ikke 8 december 2022 - 16:32

Erg leuke opdracht en wederom heeft kamer 5 de touwtjes in handen wie moet spelen….super kamer 5….maar wat een stelletje slappelingen zijn t 1 persoon zou spreken jeffrey i. Dit geval en martin en Gertjan gillen weer t hardste en wie krijgt dan de schuld ochereme ester…als je slecht gehoor hebt en t gild door elkaar hoort ze t toch niet….als ik t kon betalen kreeg ze van mij een hoorapperaatje……ester je bent een topper…..laat die zeikwijven van kamer 3 in de stront zakken !!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter