Home » Wanda vindt het niet erg dat Zoë met andere deelnemers omgaat

Wanda vindt het niet erg dat Zoë met andere deelnemers omgaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besluiten Zoë en Wanda met elkaar te praten. De twee hadden een lang gesprek over hun eerdere ruzie. Zoë liep kwaad weg tijdens het afscheidsdiner van manager Jeffrey en de oorzaak was Wanda.

Die opmerking van was nooit mijn bedoeling geweest begint Wanda. En dat jij met meerdere mensen omgaat is niet aan mij. Als dat wel zo is overgekomen dan spijt mij dat, dat is nooit mijn bedoeling geweest benadrukt ze. Ik was op dat moment meer geïrriteerd naar mijzelf, dat had niks met jou te maken. Er was al vier keer gevraagd om die stijltang en ik zei gewoon snauwerig naar mijzelf toe als hij klaar is komt hij wel naar die kamer toe. Het viel bij mij gewoon verkeerd dat jij eroverheen ging voegt ze eraan toe. Het voelde voor mij nog iemand die erover begint. Het was gewoon een opstapeling merkt Zoë op. Ik wist ook niet dat je geïrriteerd was. Ik wil sorry zeggen dat ik wegliep. We praten dat wel weer uit gaat Wanda verder. Ik heb 0,0 boosheid naar jou toe. Maar ik dacht nu even niet, we werden alle twee pissig. We hebben beide schuld maar ik dacht dat komt wel goed. Ik had wel het gevoel dat het van een kleine ruzie iets groots werd gemaakt. Die opmerking die ik maakte was niet leuk en daar maak ik mijn excuses voor. Ik heb ook altijd gezegd dat ik je nooit anders bekijken omdat je met andere mensen omgaat. Je bent happy bij Babette dat is ook goed. Dat is niet aan mij. Jij zal dat ook wel hebben met mensen waarmee ik omga. Maar Wanda vindt wel dat ze er veel mensen bij hun ruzie betrok uit de loods terwijl ze er niks mee te maken hadden. Dat was niet de bedoeling geeft Zoë op haar beurt toe. De twee praten er nog lang over door maar uiteindelijk is de onenigheid uitgesproken en voelen beide zich weer een stuk prettiger over de situatie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.3]

Laat een reactie achter