Home » Eunice huilt, de energie in de een jaar van je leven loods is negatief

Eunice huilt, de energie in de een jaar van je leven loods is negatief

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het gesprek van Bern die een zuinig plan heeft om met de prijzenpot om te gaan zitten Mexx en Eunice in kamer vier. Eunice is verdrietig en bespreekt met Mexx wat er aan de hand is.

Ik heb soms ook de mensen die mopperen en grijzen en dan denk ik oh my god zegt Mexx tegen Eunice. Je kunt nooit iets goed doen hier. Nee antwoordt Eunice, het is gewoon de energie in de loods. Ik snap wel het zijn emoties maar je kunt ook kijken naar de positieven van anderen. Gisteren had ik al zoiets van ik voel me niet lekker. En vandaag was het ik ben heel benieuwd wat je boek gekost heeft (eerder is er een boek voor Eunice besteld). Ik had twee keuzes maar in de tussentijd heb ik gezegd cancel het maar. Jeffrey zei toen dat het niet meer kon. Misschien heeft hij het toch gedaan zodat ik zwart wordt gezien in de loods. Volgens Mexx zou dat goed kunnen. Het gaat gewoon om gunnen gaat Eunice verder en omdat ik durf te praten word ik ook harder aangepakt. Er raakt mij nog wel meer, ook omdat Janet haar niet gunde dat ze de modeshow gewonnen heeft. Ze had ook hoge verwachtingen dat ze zou winnen voegt Eunice eraan toe. Volgens Mexx slaat het nergens op, zo gaat het hier met alles. Het is ook misschien de kerst wel grapt Eunice. De twee praten er nog lang over door. Volgens Eunice wordt alles uiteindelijk opgeruimd, de slechte energie gaat weg. Mexx geeft haar uiteindelijk een knuffel. Misschien ben ik ook wel een beetje moe snikt Eunice.  Isaac komt ook nog even binnenlopen, even een momentje vraagt hij terwijl hij haar een knuffel geeft. Eunice antwoordt ja en Isaac benadrukt dat als er iets is ze moet komen. Eunice lijkt blij te zijn dat ze even over haar emoties kon praten, zou ze zich herpakken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

2 Reacties

Lizbeth 11 december 2022 - 08:06

Lekker naar huis gaan niemand zit te wachten op Tinkelbel en dominantiedat je positief moet doen, die wil dat een kreeft positief is als die het kokende water in ga. Hou toch op ga naar huis neem Wandelende negatieve Wanda mee, leer haar iets maar buiten,

Beantwoord
Ikke 11 december 2022 - 10:50

Poeh poeh aub eerst de gemene liegende dominante negatieve roddelende alles beter wetende ….schijf van vijf wanda naar huis dr stem alleen al …..en dn zegt ze ook nog ik ben nooit negatief bah bah snitsch en wat ze met jappie doet gebruik maken van zijn gevoelens en ze trekt m steeds verder mee in haal listen….jappie wordt wakker…..wanda is niks voor je ….en jij geloofd haar …mmmm jr cd at daar als infiltrant …maar je bent veloren hopeloos verliefd op baasje wanda

Beantwoord

Laat een reactie achter