Home » Bern heeft een zuinig plan om geld uit de prijzenpot te besteden aan activiteiten

Bern heeft een zuinig plan om geld uit de prijzenpot te besteden aan activiteiten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gert-Jan heeft het idee om 100.000 euro van de prijzenpot te halen om te besteden aan een leuke tijd in een jaar van je leven. De meningen over geld uit de prijzenpot pakken zijn nogal verdeeld. Bern is een felle tegenstander, maar aangezien hij waarschijnlijk in de minderheid is heeft hij een compromis bedacht die hij aan Isaac in het managerskantoor voorlegt.

Bern weet nog niet van het idee van Gert-Jan af, maar komt wel terug op de oorspronkelijke bedenker Marciano. Hij stelde voor om 50.000 euro uit de prijzenpot te halen. Van Marciano’s idee vind ik één ding goed begint Bern, de andere punten kan ik mij niet in vinden. Wat ik sterk vind aan zijn idee is dat hij consequenties verbind aan gele kaarten. Dat als die er komen je eigenlijk een maand niks uitgeeft. Die zou ik ook houden maar waar ik mij niet in kan vinden is het feit dat er 50.000 euro is geopperd. Dat is bij een modaal inkomen twee keer een jaarsalaris. Dat is vreselijk veel geld. En ik vind dat persoonlijk zonde omdat hieraan te besteden. En mijn tweede punt is dat als je iets wilt hebben er ook iets voor moet doen. En het gewoon pakken uit de prijzenpot omdat je vermaak wilt hebben dat gaat er bij mij gewoon niet in. Zo denken meer mensen.

Wat ik wil gaan suggereren is het volgende. Als we een gele kaart pakken komt er niks uit de prijzenpot. Wij pakken slechts één activiteit per maand. Daar wordt dan naar toe geleefd, dat is iets leuks om naar uit te kijken en die activiteit zal ergens in de laatste vijf dagen van de maand plaats gaan vinden. Welke aciditeit dat wordt doen we met pitchen en daar wordt dan op gestemd. Hoeveel dat gaat kosten maakt dan niet uit. Maar je moet er wel wat voor doen, niet zomaar pakken. En als laatste financieren we minimaal de helft van een activiteit met de huishoudpot. Dat schept wat meer besef dat er wat verdiend moet worden. Isaac vindt het op zijn beurt een sterk idee met een goede motivatie. Mandag wordt er uitgebreid over gesproken, wat zou de groep uiteindelijk beslissen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

1 Reactie

Ikke 11 december 2022 - 08:41

Dat is een beter plan dat van bern, en van eric ook straf niet mee stemmen als je gele kaart hebt……..de opdracht hebben ze zelf verknalt door t geruk engetrek aan t touw…dus laat ze maar lekker……t enige is dat de goede t van de slechte moeten betreuren……….maar ik zou zeggen niks fe verdienen als enkel t karaoke nu……kamer drie eet nog steeds stiekem rijstwafels met pasta….gestolen havermoud van martin en izaak martin marsiano eten gestolen eiren boven….izaak heeft nog genoeg in de kast v t sporten er is bloem genoeg…..laat xe maar kamer 5 totdat niemand iets meer heeft inclusief de verstopte rookwaar bier en chocolade pindas op t dak en tussen t hout….

Beantwoord

Laat een reactie achter