Home » Gert-Jan wil de groep voorstellen 100.000 euro uit de prijzenpot te halen

Gert-Jan wil de groep voorstellen 100.000 euro uit de prijzenpot te halen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Sinds gisteren zijn de deelnemers bezig met het bekijken of ze een bedrag uit de prijzenpot te halen. Het idee is geopperd door Marciano. Met dat geld willen ze de komende maanden een onvergetelijke tijd hebben in een jaar van je leven. En het geld gebruiken om leuke dingen te doen die in het entertainmentboek staan. Marciano noemde als voorbeeld het bedrag van 50.000 euro. Gert-Jan heeft een ander bedrag in zijn hoofd en bespreekt dit met manager Isaac.

Gert-Jan vertelt dat hij een gesprek met Marciano gehad heeft over de pot. Hij zegt 50 k uit de pot en dan houden we 9 ton over. Waarop ik zeg stel er blijft 9 ton staan, ik hou daar persoonlijk 4,5 ton aan over. Stel we pakken niet 50 k maar 100 k, hoeveel blijft er dan over? 850 blijft er dan over en dat wordt 425. Dat is een verschil van 25.000 maar dan pakken we wel 50.000 extra. Dus ik zeg ik wil niet 50 k maar 100 want dan hebben we echt een onvergetelijk jaar. Dan kun je meer doen dan wat we al doen en het kost de winnaar niet 50 k maar 25 want die andere 25 is voor de belasting. Dan is het zonde dat we die 25 k eigenlijk laten liggen. Isaac lijkt het daar wel mee eens te zijn en Gert-Jan is van mening dat je het verschil niet echt merkt, 425.000 of 450.000. Ik wil dit dus pitchen bij de groep, alleen we mogen er officieel niet over praten. Dus ik wil eigenlijk een gesprek met “achter” (regie) hebben. Met 100 k heb je 12.000 per maand wat je kan… En dan maken we er een fantastisch jaar. Iedereen heeft dan een fantastisch jaar en de winnaar heeft dat dan ook. Die 12.000 krijg je niet eens op. Isaac vindt het een hele goede maar 80% duurt 100.000 euro. Die moet je overtuigen, dan moet je praten zoals je nu praat want anders krijg je ze niet over de streep. Gert-Jan krijgt dan het toetsenbord om een mailtje te typen om te vragen of hij een gesprek kan hebben met de regie om zijn idee voor te leggen. Isaac vindt het een doordacht idee en Gert-Jan hoopt dat ze hem snel oproepen voor een gesprek. Zou het Gert-Jan lukken om zijn idee te pitchen en de groep mee te krijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

4 Reacties

Cisca 10 december 2022 - 11:57

Lijkt me een goed plan, geen gezeur meer over het eten en andere dingen. Geen honger meer, zakgeld op een redelijke manier voor je eigen extra’s. Dat kan dan allemaal. En dan kunnen ze het nog aanvullen met de verdien opdrachten. Ja goed plan. Er is maar één winnaar, hoe groot is de kans dat JIJ het bent ? Heb je in ieder geval een leuk jaar, van je leven ! 😉

Beantwoord
Jeroen 11 december 2022 - 21:37

die 100K is alleen voor activiteiten en niet voor eten of persoonlijk zakgeld. Het mag alleen besteed worden aan dingen uit het activiteiten boek.

Beantwoord
Corina 12 december 2022 - 11:00

Als ze dat doen dan is er niks meer aan..dan is het geen spel meer

Beantwoord
Moontje 13 december 2022 - 20:36

Ik denk dat er dan echt mensen naar huis gaan als ze 100.000 uit de pot gaan halen

Beantwoord

Laat een reactie achter