Home » Wanda vindt Jeffrey een narcist, hij doet er alles aan om haar uit de tent te lokken

Wanda vindt Jeffrey een narcist, hij doet er alles aan om haar uit de tent te lokken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na de vrijmibo hebben Djedi en Wanda een gesprek. Wanda begint al snel over Jeffrey, er is bij haar iets opgevallen wat ze graag even bespreekt met Djedi.

De twee hebben het eerst over hoe erg ze het thuisfront missen. De ene keer is het zwaar de andere keer ebt het zo weer weg. Dan begint Wanda over Jasper, hij wordt een beetje gek van Jeffrey omdat hij zo vaak over mij zeikt. Jeff heeft zijn pijlen op mij gericht en als het even kan wil hij mij gewoon zieken. We waren bij Isaac geweest om een mailtje eruit te doen en Jasper was ineens chagrijnig. Dus ik zo wat is er? Hij zei dat hij er moe van werd en alles ziet wat er gebeurd. Zo heeft Jeffrey een pistool gebaar naar mij gedaan. Ik heb dat niet door. Djedi vraagt zichzelf af of ze dat wel wil weten. Wil je wel dat Jappie jou dit blijft vertellen? Het boeit me niet zoveel antwoordt Wanda, maar Jappie wel. Hij geeft veel om mij en vindt het niet leuk dat hij zo doet. Ik vind het ook respectloos naar Jasper gaat Wanda verder. Ik zou nooit zo doen naar Jeffrey waar Jappie bij is. Dit gedrag vind hij echt niet chill. Je doet er niet zoveel aan. Jeffrey kan zijn ego ook niet loslaten maar ik vindt het gewoon sneu voor Jappie. Ik ga niet raar lopen doen, Jasper zit nu ook met Jeffrey. Maar het is wel awkward, hij is gewoon aan het zieken dat voel ik. Hij zit ook te provoceren, hij wil mij uitdagen en het liefst dat ik ruzie met hem ga maken. Maar hij gaat niks bij mij krijgen benadrukt ze. Hij moet het echt ibj een ander gaan zoeken. Het is echt een triest en zielig ventje. Hij vindt dat hij deze maand goed heeft gerund maar het is gewoon een klein kind die nog steeds niet met geld kan omgaan. Drank en roken en een beetje spelletjes en zo. Nu is het geld op en kijk hoe we moeten leven. Dat komt door hem. Ik probeer het volledig te negeren, ik gun het hem ook gewoon niet. Djedi vindt het juist goed dat ze geen reactie geeft en Wanda vindt dat Jeffrey altijd zo doordraait. Het is geen normale reactie of zo. Dan denk ik hoe ongelukkig moet je zijn. Hij is zielsongelukkig! Ook in het gewone leven, dat kan niet anders. Anders dan sta je er niet zo in. Hij is gewoon een narcist, zo met zichzelf bezig. Djedi is het ermee eens, hij is echt een van de grootste narcisten die ik ooit heb meegemaakt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

3 Reacties

Cisca 10 december 2022 - 11:31

Nu Jeffrey geen manager meer is kan hij niet meer onbeperkt zuipen en roken en gaat hij andere mensen irriteren. Hier hoort de regie wat aan te doen !!!!!!!

Beantwoord
Renate 10 december 2022 - 13:53

Ja, hij moet er echt uit. Vind hem echt een eng mannetje. Hij is heel agressief, vooral verbaal. In één van de eerste afleveringen zei hij over Martin dat hij in het echte leven z’n nek zou omdraaien en heel z’n leven zuur zou maken. Dat is toch niet normaal?

Beantwoord
Floor 10 december 2022 - 16:36

Eens met Wanda, een naar en heel gevaarlijk mannetje is die Jeffrey, die kan volgens mij flippen, daar wil je niet bij in de buurt zijn dan.

Beantwoord

Laat een reactie achter