Home » Babette is jarig en de deelnemers worden ’s nachts gewekt voor de kerst opdracht

Babette is jarig en de deelnemers worden ’s nachts gewekt voor de kerst opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer raak, de kerst bellen gingen af. Tijd voor de karaoke kerst opdracht! Dit keer was Kim het “slachtoffer”. Zij stond op dat moment onder de douche. Snel doet ze een badjas om en sprint naar het podium. Nog nat van de douche pakt ze de microfoon en begint met karaoken. Ze zingt mee op het liedje Santa Tell Me en verdient weer 25 euro voor de huishoudpot.

Later op de avond was er nog een feestelijke gebeurtenis in een jaar van je leven. Babette is namelijk jarig! En dat werd natuurlijk gevierd. Er werd gezongen en ze ontving verschillende felicitaties van haar mededeelnemers. Van Esther krijgt ze een cadeautje een zelf gemaakte ketting en nog een zelfgeknutseld cadeau van Isaac. En uiteraard is er ook gedacht aan een taartje. Langzaamaan gaan de deelnemers richting bed. Een paar deelnemers blijven wakker om de wacht te houden voor het geval dat de kerst opdracht gedaan moet worden. En dit keer gebeurde dat ook, midden in de nacht gingen de kerst bellen af. Binnen 15 seconden staat ze op het podium en moet het liedje jingle bell rock karaoken. Ondanks het tijdstip, rond 2:18 uur staan er verschillende deelnemers haar aan te moedigen. Ze heeft weer 25 euro voor de huishoudpot verdient. Iedereen gaat weer slapen en een paar uur later  zijn er weer kerst bellen te horen. Dit keer is jarige Babette aan de beurt. Om  03:15 wordt zij wakker gemaakt en ze snelt zich naar het podium. Ook binnen de tijd staat ze op het podium en zingt het liedje why couldn’t it be christmas everyday. En wederom zit er 25 euro extra in de huishoudpot. Ze krijgt ondertussen nog wat felicitaties en iedereen gaat weer slapen. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

Laat een reactie achter