Home » Jan-Willem is ervan overtuigt dat er nog een eliminatie voor de kerst komt

Jan-Willem is ervan overtuigt dat er nog een eliminatie voor de kerst komt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zondag verloopt rustig in een jaar van je leven. Na de nachtelijke kerstopdracht doet iedereen wat rustiger aan. Verder wordt er gesproken over een eventuele eliminatie die mogelijk nog komt.

Jan-Willem praat met Erik en Esther over de komst van een eventuele eliminatie. Jan-Willem is ervan overtuigt dat er nog een eliminatie komt net voor kerst. Dat zou mij ook niets verbazen antwoordt Esther. En wat is dan de opdracht vraagt Jan-Willem zichzelf af, dat is de grote vraag. Daarna wordt de livestream enige minuten onderbroken. Jan-Willem wil wel overleggen op wie ze gaan, hij wil dit ook met Babette nog doen. De naam van Wanda komt onder andere naar boven. Later komt Janet erbij zitten en spreekt met Esther en Jan-Willem over een eliminatie. Janet denkt ook dat vandaag of morgen de zoemer gaat. Jan-Willem wil even met Kim en Jeffrey gaan zitten. Die denken hetzelfde als ons benadrukt hij. Maar ik wil niet dat we één voor één weggestemd gaan worden. Erik denkt op zijn beurt dat het verstandig is om iemand te hebben voor fysieke opdrachten en denk opdrachten.

Verder krijgt jarige Babette nog een verjaardagscadeau. Ze krijgt een lieveheersbeestje van Mirthe en Sasha. Ze vindt het echt geweldig. Het emotioneert haar zelfs. Daarnaast wordt er ook veel gesproken over wat er met de prijzenpot moet gebeuren. Dat gaat een flink discussiepunt worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter