Home » Kim vindt Eunice gestoord en verkoopt haar het liefst een klap en ze vindt Martin een trol

Kim vindt Eunice gestoord en verkoopt haar het liefst een klap en ze vindt Martin een trol

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag gebeurt er na de discussie over het geld van de prijzenpot niet heel veel meer in een jaar van je leven. Er zijn vooral gesprekken over van alles en nog wat en er worden spelletjes gespeeld. Marciano en Eunice hebben een lang gesprek gehad en Kim stond samen met Djedi aan de andere kant van de deur te luisteren.

Als het lange gesprek erop zit geeft Kim toe dat ze met Djedi heeft afgeluisterd. Volgens Kim is Eunice echt gestoord. Ik stond op het punt om de kamer in te gaan en een klap op haar bek te geven. Marciano vraagt zich af waarom en Kim laat weten omdat zij haar naar beneden haalt. Maar ik ga nog wel met haar praten benadrukt ze. Marciano is van mening dat er niets negatiefs is gezegd. Kim is het daarmee oneens, ze probeert iets uit je te halen en dat is wat je hoort. Ze zei eigenlijk dat ik mij vast hou aan jou gaat Marciano verder. Dat jij mijn safezone bent en dat mijn zwaktepunt is. Ze probeert mij een negatief daglicht te zetten zegt Kim, ik ga zeker nog met haar praten. Volgens Marciano moet ze dat zo niet zien en Kim vindt haar echt gestoord en een k wijf. Ik wilde al met haar praten want ik word leip van haar. Marciano denkt dat ze beter geen gesprek aan moet gaan. Djedi denkt dat het ook niet verstandig is. Ik snap niet hoe ze deze mensen hebben gecast gaat Kim verder. Ze irriteert me mateloos. En nu vond ik wel leuk om alles te horen. Je kon nu haar denkwijze horen, echt heel raar, gewoon gestoord. Het is een rare denkwijze voegt Djedi eraan toe. Ja man antwoordt Kim, echt raar. Niemand heeft haar denkwijze, ik denk dat niemand in de buurt komt, misschien Janet. Een zweefteef grapt Djedi, Kim lacht en het geluid gaat enige tijd uit. Marciano snapt wel bepaalde dingen die Eunice zegt. Sommige dingen bedoeld ze vast wel goed en ik denk wel dat ze bepaalde mensen probeert te manipuleren. Volgens Kim is ze aan het brainwashen, ze is nog erger dan Wendy. Ik kan het gewoon niet opbrengen om met haar te praten.

Daarna begint Kim over Martin. En dan komt Martin weer binnen, die achterlijke trol. En hij vond het erg dat we stonden te luisteren. Hij zei jullie zijn al f*cking lang aan het luisteren. Toen zei ik ja ieder doet zijn ding flikker op. Toen zei hij weer dat het zielig was. En dat Eunice in tranen zat en even haar verhaal kwijt moest. Dus ik zei hou je bek gewoon eens en flikker gewoon op. Hij doet alles altijd oh zo goed maar wij hebben gewoon de slappe lach gehad, Djedi en ik praten nooit met haar. We hadden gewoon lol. Martin kwam ook steeds weer terug, komt ie in de spiegel kijken die kleine trol. Dat hij erbij kan is al een wonder. Daarna eindigt het gesprek en schakelt de livestream over naar andere deelnemers. Wat later tijdens het avondeten is de sfeer tussen Kim, Martin en Mexx beduidend minder. Mexx zegt uiteindelijk tegen Martin dat ze het gesprek met Kim aan wil gaan want ze is de negativiteit helemaal zat. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

4 Reacties

Yvonne 11 december 2022 - 19:33

Word tijd dat zij er uit gaat want dit kan echt niet ze zijn veel te soft daar met hun gele kaarten daar zou me dood schamen als dat mijn kind was weg er mee regie word tijd dat Julie eens wakker worden!!!

Beantwoord
Cisca 12 december 2022 - 11:38

Wat een taal gooit die Kim er uit, en jammer dat ze er mensen bijsleept en die dan ook schelden. Die Kim kan beter lekker naar huis want bij haar thuis hebben de mensen dat misschien niet zo in de gaten wat ze allemaal uitkraamt. Eng mens. Straks valt ze nog echt iemand aan. REGIE word eens wakker want dit is niet de eerste keer. Waarom komt ze daar mee weg ???

Beantwoord
Sun 12 december 2022 - 18:24

Stuur die Kim per direct het huis uit. Eerst flipte ze al compleet tegen Esther en nu weer dit tegen Eunice. Ze werkte in de zorg, die moet daar nooit meer een baan in krijgen met haar gestoorde gedrag. Weg met dat gestoorde figuur…

Beantwoord
Gerrits 15 december 2022 - 10:28

Kim is een schande voor de Nederlandse tv. Zelf de livestreams zijn gewoon niet oké! Schijnbaar is dit het nieuwe normaal aldus de regie! Geflipte jonge griet..!

Beantwoord

Laat een reactie achter