Home » Jan-Willem en Leila praten de onenigheid over de gestolen wc rol uit

Jan-Willem en Leila praten de onenigheid over de gestolen wc rol uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Leila, Moraima en Jan-Willen staan in de keuken af te wassen. Al snel komt de onenigheid tussen Jan-Willem en Leila ter sprake. Dit omdat Leila ongevraagd een wc rol van Jan-Willem afgepakt heeft en hij haar en publiek als dader aanwees.

Daarna maakt Moraima een grapje, als er iets stuk gaat heeft Leila het gedaan. Leila lacht en Jan-Willem zegt dat ze altijd de schuld krijgt. Ik krijg niet de schuld zegt Leila, ik heb alleen nee gezegd. Ik wilde eigenlijk ja zeggen maar de setting was voor mij een beetje… waardoor ik het er niet over wilde hebben. Het ging mij te snel voegt ze eraan toe. Dat snap ik antwoordt Jan-Willem maar er zijn grenzen. Dit was mijn grens en als jij het gewoon vraagt kijk ik wat ik heb en had je het gewoon gekregen. Leila geeft toe dat ze ervan baalt maar het ging haar te snel. Ik had zoiets van ik stap later naar jou toe. Die kans kreeg ik daarna niet meer. Ik ben er ook niet kwaad om gaat Jan-Willem verder, ik ben gewoon teleurgesteld. En waarom? Het is allemaal niet nodig snap je? Ja antwoordt Leila, ik moest die dag heel erg naar de wc en ik had een persoon gevraagd om een wc rol en nog een ander. Dus ik dacht misschien heeft Wendy wc rol dus ik keek in haar kast wat blijkbaar jou kast was. En ik pak die wc rol. Oke zegt Jan-Willem en herhaald nog een keer dat als het gevraagd was het geen enkel probleem geweest was. Als je het naderhand gezegd had was het ook geen enkel probleem. Maar op deze manier baal ik wel. Ik heb mijn lesje ook wel geleerd, ik zit fout benadrukt Leila. Dan hebben we het verder ook uitgesproken antwoordt Jan-Willem dan is het nu weer prima. Jij snapt het, ik snap het en klaar. Ik had ook gewild dat ik het jou had gezegd en uitgelegd zegt Leila nog. Het is nu gebeurt zegt Gert-Jan nog. Het is goed dat we er even over gepraat hebben. Mijn excuses zegt Leila nog… En daarmee lijkt alles weer goed te zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 4]

3 Reacties

Floor 13 december 2022 - 20:32

Ik waardeer deze updates 🙂 maar er is blijkbaar echt niets meer te melden. Hoe naar ik Jeffrey ook vind: het was wel interessant… Gaat iemand hier nog 9 maanden naar kijken? Ruzie om tekorten?

Beantwoord
Ikke 14 december 2022 - 09:55

Idee zet buiten een paar schapen een ezel en een oss neer…..de deelnemers blijven 24 uur lang met zn allen buiten een beelden een levende kerstal uit….lezen om de beurt een kerstverhaal en worden op deze manier eens goed op dr feiten gedrukt wat t kerstverhaal en gedachte er achter inhoudt en wat t betekend om brood te delen enz………zodra ze uit hun rol gaan tikt er direct een flink bedrag van hun verdiende geld af….!!! De helft denk dat alles voor iets aan komt ….en stelen enz….ze zitren niet in vacantie land …eigenlijk…ze hebben verdorie veel meer als menig ander …..basisbehoeften….uhum….hottup….fitnesapperatuur gratis te eten…ze sommige hebben elje dag alcohol genuttigd roken feesten alles werd ze aangeleverd ook voor evenementen…somigge in de buutenwereld hebben t velen malen slechter te verduren en zijn nog tevreden .eenzaamheid hoeft r niet te zijn met zovelen ze hebben een bed en warmte laat die warmte en eerlijkheid ook maar eens uit t hard komen voor t stelletje egoisten er tussen……en.laat ze maar flink werken…de verdiensten hoeven nog geen euro,s te zijn….vertel leter wat ze g re wonnen hebben….warme sokken das en muts…haha im zie dee kinnen al zakken.op hun borst

Beantwoord
Ikke 14 december 2022 - 10:00

Bij de kerst opdracht krijgen ze van kamer 5 enkel brood warme thee of chocomelk zodat r niemand in de keuken hoeft te staan en re lke deelnemer 24 buiten verblijft….beveiliging bij de toiletten zodat r ook enkel van t toilet gebruik wordt gemaakt

Beantwoord

Laat een reactie achter