Home » Isaac en Jeffrey vinden het hilarisch hoe er met de prijzenpot om wordt gegaan

Isaac en Jeffrey vinden het hilarisch hoe er met de prijzenpot om wordt gegaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er duidelijk dat er meer dan 4400 euro uit de prijzenpot gehaald wordt. Isaac en Jeffrey spraken er afgelopen avond over in het kantoor.

Jeffrey zegt lachend dat er zo kapot veel in de groep gebeurt nu. Isaac lacht ook en Jeffrey zegt verder dat mensen in zak en as zitten. Mensen zijn blij die niet blij mogen zijn. Ik zweer het je. Ik ga helemaal stuk. Het niet gunnen, geen geduld hebben, kopen om te kopen, zien de waarde van het geld niet en ze zijn bang voor hun positie dat ze morgen naar huis moeten voegt Isaac eraan toe. Jeffrey vertelt dat hij ook veel hoort van volgende maand ben ik er misschien niet meer. Dus hoef je dan niet meer logisch na te denken? Ik dacht ook what the f*ck gaat Isaac verder, ik voelde me echt als een circus directeur. Ik denk dat het eindigt op 7,5 ton reageert Jeffrey. Isaac dacht op zijn beurt ook dat het 7,5 zou worden ook al wist hij niet dat het entertainmentboek zou komen. En door dit boek wordt het een beetje gevaarlijker. Maar ik ging er nooit vanuit dat ik 1 miljoen mee zou nemen benadrukt hij. Volgens Jeffrey zie je nu dat mensen niet verantwoordelijk om kunnen gaan met. Isaac vindt het heerlijk en zegt dat doordat er geen beveiliging is heeft het geen nut heeft om je bek open te trekken want er is geen beveiliging. Niemand stond op van dit is de beveiliging. Jeffrey vindt het gruwelijk en Isaac zegt dat het nu halen is wat je kunt halen. En dat is wat er nu gebeurt. Volgens Jeffrey wordt het nu een strijd zoals bij Eunice bijvoorbeeld. Ik vond het helemaal leuk. Als ze hier geen shots voor hebben reageert Isaac lachend.

Dan begint Jeffrey over zijn kerst idee, Kenzy en Wanda willen kerst tot in de puntjes regelen en dat heb ik nu getackeld. Dat was een goeie antwoordt Isaac lachend. En Jeffrey voegt eraan toe zag je die koppen. Isaac laat lachend weten dat hij het gezien heeft. En die grens gaat Jeffrey verder, niemand weet wat ik aan het doen ben. Ik wil het hun gewoon zo moeilijk maken. Wat een circus zegt Isaac, ik wist het al dat dit zou komen. Jeffrey zegt lachend dat ze twee top managers zijn, ik heb er 20 k afgekregen in één maand. Wat een heerlijke dag zegt Isaac.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.2]

Laat een reactie achter