Home » Isaac roept de groep bij elkaar en haalt een grap uit waar iedereen intrapt

Isaac roept de groep bij elkaar en haalt een grap uit waar iedereen intrapt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Isaac heeft een bericht voor de manager ontvangen, hij loopt naar zijn kantoor. In zijn kantoor haalt Isaac en envelop onder zijn trui vandaan. Lacht en tikt een mailtje terug. De envelop stopt hij weer terug in zijn trui en loopt het kantoor uit. Vervolgens loopt hij naar de brievenbus en haalt de envelop onder zijn trui vandaan. Hij roept de groep bij elkaar.

Als iedereen er is neemt hij het woord: Beste deelnemers, jullie hebben exact 90 seconden de tijd om als groep op de groene en rode kleden een liggende kerstboom te vormen inclusief piek. Heel veel succes! Isaac herhaalt de brief nog een keer en laat weten een stopwatch te hebben. En voegt eraan toe dat hij blij is dat het dit is want ik had eigenlijk iets anders verwacht. Doelend op de nachtelijke ruzie die uit de hand liep. Isaac wil dat één iemand de leiding pakt want iedereen praat door elkaar heen. Bern krijgt de taak en wijst iedereen een plek aan. Daarna laat Isaac weten dat de tijd ingaat. Hij start de stopwatch en iedereen gaat op de aangewezen plek op de grond liggen. Dan staat Isaac op en begint te lachen. Hij laat het briefje zien waar de opdracht op zou staan. De groep komt erachter dat Isaac een grap heeft uitgehaald. De deelnemers kunnen er wel om lachen.

Niet lang daarna gaan de kerst bellen weer af, dit keer is het de beurt aan Jasper. Hij mag een kerstliedje karaoken en verdient uiteindelijk 25 euro voor de huishoudpot. Als hij klaar is rent hij naar de zenderkamer en bonst op de deur. Wanda is blijkbaar weg. Als ze weer terug is vertelt ze dat ze niet weg mocht en er graag bij wilde zijn. Ze geeft hem nog wel even een knuffel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter