Home » Jeffrey voelt zich zwaar depressief in een jaar van je leven

Jeffrey voelt zich zwaar depressief in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond moesten er weer veel mensen karaoken voor de kerst opdracht. Dit keer moesten Eunice, Imadiddin en Kim zingen. Allemaal hebben ze goed hun best gedaan en hebben geld voor de prijzenpot verdiend. Verder was er de wekelijkse late night show van Gert-Jan waar Erik, Eunice en Wendy te gast waren. Maar er was nog meer aan de hand, Jeffrey voelt zich totaal niet lekker. Hier heeft hij al meer last van gehad…

Tegen Kim D zegt Jeffrey dat zij tenminste nog iets heeft. Jij ook antwoordt Kim D, jezelf. Nou dan moet ik nu weg gaat Jeffrey verder. Dat kan ik je wel vertellen. De knop moet echt om benadrukt Kim D op haar beurt. Volgens Jeffrey ligt de wereld aan zijn voeten. Niet hier achterover leunend. Ga dan zegt Kim D, je kunt twee kanten op gaan, je blijft hier of je gaat naar buiten. Niemand houdt je tegen. Ik heb ook gewoon een afspraak zegt Jeffrey, ik zou nooit uit mijzelf gaan. Volgens Kim D moet hij zich dan ook motiveren. Zeker zegt Jeffrey, maar moet je nou kijken ik word gewoon niet meer uitgedaagd. Kijk naar jezelf adviseert Kim D en Jeffrey vertelt dat hij gewoon zin heeft om kneiter hard te werken en geld te verdienen. En mooie prestaties neer te zetten. Zie je podcast dan even als je werk antwoordt Kim D. Ja leuk zegt Jeffrey met een zucht. Vanaf maandag. Die roast is eigenlijk ook je werk gaat Kim D verder, het zijn gewoon dingen die je moet doen. Je hebt gezegd dat je mee zou doen. Dat komt ook wel goed antwoordt Jeffrey maar ik heb het over iets anders. Ik schaam me gewoon voor mijn aanwezigheid hier. Het komt wel goed gaat hij verder en Kim D denkt dat hij vooral bezig moet zijn. Dus ik moet hier maar bezig zijn en dat negen maanden lang reageert Jeffrey. Jij wilt de winnaar zijn zegt Kim D dan moet jij het hier een jaar volhouden. Het is niet mijn wedstrijd om hier te gaan wachten merkt Jeffrey op en Kim D denkt dat hij dan moet gaan. Dat weet ik zegt Jeffrey maar ik heb een afspraak met anderen. Ik ga niet uit mijzelf. Kim D denkt dat die knop wel om moet gaan maar volgens Jeffrey gebeurt dat wel. Dat vraag ik mezelf af antwoordt Kim D maar Jeffrey vindt dat er al een opbouw in zit. Het gesprek gaat erg lang door. Kim D probeert Jeffrey van negatieve gedachten te veranderen. Maar Jeffrey blijft het een slappe hap vinden en een softe k*t groep. Het spelelement is er niet. Ik ben de enige die forceert zodat er wat gebeurt en voor de rest gebeurt er weinig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Ikke 15 december 2022 - 17:44

Als je enkel functioneerd met elke dag een fles wijn in je kraag heb je nu afkickvetschijnselen van vrijheid als manager roken en drank…das ern probleem voor jeffrey….hij had heus goede plannen enz maar kan ze zonder sigaret en alcohol niet aan helaas

Beantwoord

Laat een reactie achter