Home » De kerst karaoke week zit erop, de deelnemers hebben een mooi bedrag bij elkaar gezongen

De kerst karaoke week zit erop, de deelnemers hebben een mooi bedrag bij elkaar gezongen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers de kerst karaoke opdracht afgerond. De deelnemers moesten allemaal op het podium het lied We are the world zingen. Daarna kwam er een bedrag op het scherm en zei de stem dit is het geld wat jullie hebben verdiend.De groep juicht en Erik merkt op dat het een dag eerder is. Isaac sprak de groep nog even toe. We hebben de hele week deze opdracht moeten vervullen met zijn allen. Weinig geslapen, irritatie, je ziet wat er gebeurt als je weinig of veel slaapt. Maar ik moet er toch bij zeggen dat we de hele week met zijn allen hier weer 725 euro in het laatje hebben gebracht. Laten we deze 725 euro heel goed besteden voor een mooie december maand. De groep juicht enthousiast.

Daarna is het tijd voor het avondeten, Isaac neemt dan de tijd om wat mededelingen te doen aan de groep. Ik heb een kleine update waar we staan op dit moment. Vanavond is de droom presentatie van Berend maar vanaf volgende week gaan we er twee per week doen. Op alfabetische volgorde, we doen er één op dinsdag en één op donderdag. De zenders die je om hebt, het enige wat je daarmee kan doen is batterijen omwisselen en that’s it. Voor de rest zit je nergens aan. Als we eraan zitten krijgen we consequenties. Morgen krijg ik een extra knop op de computer van Zalando en Primera en daarna gaan wij een schema maken om kleding te bestellen gaat Isaac verder. Primera wil ik eerst zelf zien wat het nou inhoudt. Wat  voor cadeaukaarten we gaan gebruiken. Ik maak een lijst en dat gooi ik in de groep, daarna gaan wij bepalen met zijn allen wat we ermee gaan doen. In groepsvorm of individueel 35 euro per persoon uitgeven. Voor de kerst heb ik alles uitgezet. Dit is nu in behandeling, alles wordt zo snel mogelijk geleverd. Er is nog geen totaalbedrag. Als dat bekend is halen ze iets van de prijzenpot. Het restant blijft dan in de prijzenpot. Dan begint Isaac over de weekbespreking, die is nu elke dinsdag. Ik wil dit verplaatsen naar maandag. De volgende manager kan weer zelf bepalen maar ik vind het persoonlijk fijner om na het weekend alles door te bespreken. De tijd  blijft hetzelfde, 11 uur.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

Laat een reactie achter