Home » De regie waarschuwt de groep vriendelijk om de roast leuk te laten verlopen

De regie waarschuwt de groep vriendelijk om de roast leuk te laten verlopen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Isaac haalt uit de brievenbus een envelop en roept de groep bij elkaar als iedereen er is  leest de manager uit een jaar van je leven de brief voor.

Beste deelnemers leest Isaac. Vanavond organiseren jullie met elkaar een roast. Hieronder om onduidelijkheid te voorkomen nog even voor iedereen de definitie en uitleg van een roast. Een roast is een cabaretvorm waarbij een persoon publiekelijk op een speelse wijze het mikpunt van spot wordt gemaakt. Het is de bedoeling dat de persoon waarop de roast slaat zijn of haar goede kant laat zien en het op zich af laat komen als hij/zij op ironische wijze wordt beledigd. Een roast is dus op een speelse wijze beledigend en bespot worden. Humor voert de boventoon. Een roast is altijd een verbale strijd. Fysiek contact is niet toegestaan. Interpreteer een roast als een lach spiegel waarin je verbeterpunten zichtbaar worden. Zie een roast als een toegankelijke manier om verbeteringen bespreekbaar te maken. Wij gaan ervan uit dat er om deze roast geen ruzie zal ontstaan en jullie een leuke en vooral gezellige avond hebben met een hoop humor. Heel veel succes!

Isaac zegt daarna dat hij meteen gebruik wil maken van dit moment. We hebben een primera keuze cadeaukaart gekregen ter waarde van duizend euro. Met keuze uit 150 cadeaukaarten. Erik en ik hebben zojuist boven gekeken wat de mogelijkheden zijn We hebben er een paar onder elkaar gezet. Bijvoorbeeld bol, ikea, fashion cheque, Gall&Gall, Zalando, Hema, kluscadeau, Etos, Rituals. Je kunt dus alle kanten op. Alleen hoe gaan we ze besteden? De knop is er al, ik kan dus zo bestellen. Maar de vraag is nu hoe we de cadeaubonnen besteden. Gaan we dat als groep splitsen of als groep besteden. Je kunt in principe alle kanten op. Ik laat het in het midden, praat er met elkaar over. En laten we maandag een besluit maken. Ik stel voor om maandag tijdens de vergadering knopen door te hakken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter