Home » De roast in een jaar van je leven is gezellig verlopen

De roast in een jaar van je leven is gezellig verlopen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de roast van Zoë. Eerder hadden de deelnemers al een bericht van de regie gehad met het vriendelijke verzoek het gezellig te houden. Een paar uur later is het echt tijd voor de roast.

Isaac neemt eerst nog even het woord en zegt onthou wat ik heb gezegd, de definitie van een roast. Het is totaal niet persoonlijk bedoeld, wat er ook gezegd wordt zie het als humor. Maak er een top avond van. Na de roast van Zoë doen we een afterparty / vrijmibo. Daarna neemt Gert-Jan de presentatie op zich. Als eerst vraagt hij nog een applausje voor organisator Zoë. De eerste kandidaat die mee doet is Martin hij roast Jeffrey. Het gaat er gezellig aan toe. De volgende is Bern, hij doet zich voor als leraar. En roast Martin, Jeffrey, Berend en Zoë. Berend roast op zijn beurt Zoë, Jeffrey, Kim D, en Martin. De volgende die op het podium gaat staan is Jeffrey. Hij roast Rupert, Martin, Leila, Bern, Berend en Zoë. Daarna is het tijd voor de bedenker van de roast. Ze vraagt eerst een applaus voor de andere kandidaten. Daarna roast ze Martin, Mexx, Bern, Berend, Jeffrey en Kim D. Het loopt iets minder soepel als de bij de rest. Presentator Gert-Jan vraagt haar of het een beetje verliep zoals verwacht. Absoluut antwoordt Zoë, de volgende keer moet ik mij een beetje voorbereiden maar dat past ook wel  een beetje bij mij. Dank jullie wel! Gert-Jan bedankt ook de andere kandidaten die mee hebben gedaan. En ook het publiek vergeet hij niet. Tot de volgende aflevering sluit hij af. Daarna komen er drankjes tevoorschijn en is het tijd voor de afterparty. Dit is ook de vrijmibo die Isaac verplaatst heeft. Ook mogen de deelnemers enige tijd van muziek genieten en wordt er gesproken over de mogelijke komst van een tweede editie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter