Home » Gert-Jan wil zichzelf inzetten tijdens een eliminatie om Martin weg te krijgen

Gert-Jan wil zichzelf inzetten tijdens een eliminatie om Martin weg te krijgen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben Gert-Jan en Sasha een gesprek over het spel. En dan in het bijzonder de eliminatie. Gert-Jan heeft namelijk een plan. Een risicovol plan…

Ik heb een plan begint Gert-Jan. Vertel antwoordt Sasha, ik ben erg benieuwd. Ik heb geen zin meer om lijdzaam toe te kijken hoe alles hier gaat in de loods vertelt Gert-Jan. Ook hoe dingen vandaag gingen ben ik een beetje klaar mee. Er zijn in mijn ogen een aantal mensen die daar verantwoordelijk voor zijn. Ik heb uit twee betrouwbare bronnen gehoord dat Martin mij eruit wil halen als Madeleine de proef zou halen. En ik heb geen zin om te wachten totdat ik naar huis wordt gestemd. Dus ik wil eigenlijk de volgende proef spelen. Als het een proef is die ik echt niet kan dan laat ik dat weten. Als we niet meer mogen overleggen van te voren dan is het een nee. Gert-Jan doet vervolgens voor dat hij dan nee knikt. En als ik ja knik dan is het stem maar op mij. Het is een risico dat weet ik, maar ik vind het ook niet erg als ik het verlies. Ik heb gewoon geen zin om lijdzaam te wachten totdat ik naar huis wordt gestemd. Je wordt er moe van merkt Sasha op. Ja antwoordt Gert-Jan. Ik heb er op die manier geen zin meer in. Dan ga ik liever strijdend ten onder. Het is ook heel erg wachten merkt Sasha op. Er zijn ook weinig eliminaties en ik had er meer gehoopt zegt Gert-Jan. Sasha is het er wel mee eens, je moet hier zoveel geduld hebben. Het gaat langer dan verwacht. Ik loop liever risico dat als ik hem wel win hem (Martin) pak benadrukt Gert-Jan. Sasha vraagt zich af wie hij allemaal mee heeft. Deze kamer laat Gert-Jan weten, exclusief Esther. Zoë gaat mee, Wendy gaat mee, Babette gaat mee, Erik gaat mee. Zelfs Erik reageert Sasha met enige verbazing. Dat zegt ook voldoende toch. Ik moet Berend nog vragen zegt Gert-Jan. Eunice weet het nu ook en ik moet Janet nog vragen. Mirthe ook nog en ik denk dat we er dan met tien stemmen wel zijn. Je hebt de groep van Jeff en Rupert, die gaan op verschillende mensen. Dus ik heb niet het idee dat waarop er nog gestemd wordt groter is. Het is een risico, ik wil niet weg maar de manier waarop het nu gaat ben ik klaar mee. Sasha antwoordt dat ze het wel snapt. Ik denk dat dit het slimste is om te doen zegt Gert-Jan. Het zou k*t zijn om naar huis te gaan maar ik ga liever strijdend ten onder. Sasha snapt het wel maar soms moet je ook geduld hebben. Maar misschien hangt het ook af van wat voor spel er komt. Ik zou het wel k*t vinden als je wel gaat maar ik vertrouw erop dat je het risico zelf in kunt schatten. Met Bern gaat ze dit plan ook nog bespreken, dat wil Gert-Jan graag.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

2 Reacties

Ans 21 december 2022 - 08:55

Laat dit kleine kind dan er gelijk uit gaan.
Misselijk mannetje, waar ik de stream voor uit zet of niet meer kijk ?

Beantwoord
L 21 december 2022 - 10:27

De eliminatie ronde zal ik toch anders , alle deelnemers naar kamer 1 en 2 sturen niet kenbaar maken dat het om een eliminatie gaat . Een voor een de kamer uit , stemmen en dan wachten in kamer 3 .
Proef ook niet kenbaar maken . Dan kan er niet meer overlegd en geseind worden met en naar elkaar .
Eerlijk eliminatie ronde .

Beantwoord

Laat een reactie achter