Home » Kim D en Jeffrey hebben weer eens ruzie na de verdienopdracht die niet lekker liep

Kim D en Jeffrey hebben weer eens ruzie na de verdienopdracht die niet lekker liep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht die de stelletjes in een jaar van je leven moesten doen loopt Jeffrey wat gepikeerd rond. Hij vindt het jammer dat hij het niet heeft kunnen halen. Later krijgt hij ruzie met Kim D…

Kim D roept door de loods en vraagt wie er vindt dat ze manieren aan moet leren. Wat is er nu weer aan de hand zucht Wendy. Vinden jullie het normaal als je een deur in je gezicht krijgt vraagt Jeffrey vervolgens aan de groep. Dat doe je niet gaat hij verder. Janet merkt op dat het wellicht per ongeluk gegaan is. Kim D is in ieder geval blij dat ze wel manieren heeft. Vinden jullie  dat ik het ook niet kan? Laat het een keer zien gaat Jeffrey verder met losse handjes, het zijn geen manieren. Iemand die pretendeert dat ze een volwassen vrouw is. De ruzie is tijdelijk uit beeld maar dan stapt Kim D richting Jeffrey die op de slaapkamer is. Oke is het weer klaar zegt ze, we kunnen wel ruzie blijven houden maar dat heeft helemaal geen zin. Ik heb geen ruzie antwoordt Jeffrey. Ik snap niet dat jij denkt dat we ruzie hebben. En wil dat ze naast hem is als vriend. Als jij mij dom vindt en niks kan, vind ik dat prima. Maar dan moet je niet trots naast mij lopen. Dus hoe serieus neem je dat reageert Jeffrey op zijn beurt. Dit blijft continu doorlopen merkt Kim D op. We hebben het over niks benadrukt Jeffrey. Je mag in de heat of the moment ook zeggen laat even los. Kim D vraagt wanneer hij haar heeft aangemoedigd. Ik doe het samen, het is jou manier van werken. Ik distantieer mij op jou manier van balen zegt Jeffrey op zijn beurt. Ik baal gewoon, dus ik snap niet waarom je doet zoals je doet. Ik vind dat je je aardig laat kennen. Laten we nu stoppen merkt Kim D op. Je gaat er gewoon dingen bij halen die klinkklare onzin is zegt Jeffrey. Jij scheld, schreeuwt en slaat. Dat vind ik verre van perfect. Jij mag alles maar roep toeteren en ik mag niks terugzeggen. Ik vind van jou ook dingen vervelend antwoordt Kim D. Dit is een discussie die eindeloos kan doorgaan. Je raakt mij gewoon aan en dat schelden doe je gewoon niet benadrukt Jeffrey. Dat heb ik al gezegd. Kim D is er ook niet van gediend dat hij zegt dat ze een nutteloze vriendin zou zijn. Dom ben en niks kan. Dat had ik ook niet moeten zeggen antwoordt Jeffrey. Je triggert gewoon doordat je mij een knietje geeft. Je moet nu oppassen zegt Kim D, dat heb ik niet gedaan. Het is de intentie gaat Jeffrey verder, vervolgens wordt de livestream onderbroken.

Stop want dit gaat niet goed zegt Kim D als er weer beeld is. We moeten altijd naar jou pijpen dansen zegt Jeffrey. Wil je een team worden of niet? Dan zul je ook moeten luisteren. Volgens Kim D zou hij moeten beginnen om een team te zijn. Er is niemand die elkaar gelijk gaat geven, laat het gewoon stoppen. Het is gewoon achterlijk gedrag gaat Jeffrey verder. Je bent hoog in je bol van jezelf zegt Kim D terug. Daarna komt de ruzie niet meer in beeld en zijn de twee enige tijd niet meer op de livestream te volgen. Gaat vanavond nog de bom barsten tussen de twee?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Anja 20 december 2022 - 18:14

Jef heeft gelijk.

Beantwoord
Cisca 21 december 2022 - 12:34

Die twee passen niet bij elkaar. Ze kunnen er beter mee stoppen.

Beantwoord

Laat een reactie achter