Home » Bern geeft een droompresentatie voor zijn mededeelnemers

Bern geeft een droompresentatie voor zijn mededeelnemers

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie, dit moet elke deelnemer doen. Dit keer is Bern diegene die moet vertellen over zijn doelen en waarom hij meedoet aan een jaar van je leven.

Ik begrijp dat jullie het druk hebben dus ik ga proberen het kort te houden begint Bern zijn verhaal. Ik mag vanavond vertellen waarom ik hier ben gekomen. Mijn doel waarom ik hier zit, misschien ken je wel de film the hobbit. En dat kleine ventje bilbo riep I”m going on an adventure. Dat was mijn idee ook een beetje. Ik heb een prima leven, leuke baan. Ik verdiende ook genoeg, een fijn huis en vrienden. Ik ben hecht met mijn familie. Maar dat was een lekkere vaste routine die ik altijd maar deed. En toen kwam dit voorbij en toen dacht ik ja ik wil wel eens kijken hoe het nou is om echt alles achter je te laten en op avontuur te gaan. Om één keer later te kunnen zeggen ik heb ervoor gekozen om al die risico’s die erbij kwamen te nemen om alles los te laten. Je baan opzeggen, een huurder in je huis te zetten, de feestdagen te missen, twee van mijn vrienden gaan trouwen wat ik moet missen. En dat allemaal te laten varen voor een stukje avontuur. Dat wilde ik later zeggen, ik ben dat avontuur aangegaan. En om dat avontuur met jullie te delen.

Mijn doel hierna is om toch wel weer snel aan het werk gaan. Ik denk toch dat je je snel gaat vervelen als je het geld zou winnen. Weer mijn vak oppakken als gymdocent. Maar ik heb ook gemerkt dat ik veel meer leuk vind. Mijn horizon te verbreden in de entertainment industrie. En kijken of ik naast een gymdocent ook iets anders kan proberen. En wat ik hier nog zou willen leren hoop ik viool te leren spelen. Dat lijkt me hartstikke leuk om te kunnen, het is een genot om naar te luisteren. Maar dat wil ik jullie eigenlijk niet aandoen. Het is wel een lange doel termijn om dit te kunnen bespelen. Met de prijzenpot had ik nog niet concrete plannen. Misschien zou ik mijn eigen dansschool willen beginnen. Maar ik heb natuurlijk ook nog vrienden die een studieschuld hebben door de jaren heen. Die wil ik graag helpen. Mijn broertje wil ik helpen aan een woning, hij woont nu anti kraak. Voor de rest iets eerder met pensioen zou er ook wel in zitten als het bedrag hoog blijft. Dat was het in sneltreinvaart in mijn dingen. De groep klapt en de presentatie van Bern zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter