Home » De deelnemers hebben het volgehouden om 24 uur niet te eten!

De deelnemers hebben het volgehouden om 24 uur niet te eten!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren deden de deelnemers een actie in de loods, ze aten 24 uur niet. Het geld wat er op die dag bespaard werd wordt beschikbaar gesteld aan het goede doel. Afgelopen avond om 00:00 uur was de actie afgelopen.

Babette riep de deelnemers die nog wakker waren bij elkaar. Het had wat voeten in de aarde maar ik wil jullie echt allemaal super hard bedanken uit mijn hart. Een van doelen hierbinnen was om geld binnen te halen voor een goed doel. En ondanks dat het vandaag bommen heeft laten ploffen hebben jullie mij allemaal geholpen en ik ben super trots op jullie dat jullie 24 uur niet gegeten hebben. Ik snap dat het lang is en 100 euro is nu voor ons veel geld. Maar ik ga met een goed gevoel naar de kerstmarkt. En dat komt door jullie allemaal, dus dank jullie wel! Daarna houdt ze een bordje omhoog waar 100 euro voor de voedselbank op staat. De groep klapt en dan is het tijd om een lekker broodje te eten. Iedereen krijgt twee sneetjes en een broodje. En dat gaat er wel in! Babette krijgt ondertussen wat knuffels voor haar inzet. Sommige deelnemers gaan daarna slapen maar enkele bleven nog lang wakker.

Zo hadden Moraima en Leila het over de dag. Het was niet zo’n leuke dag. Er was volgens hun niet zoveel te doen en Leila heeft het idee om in dit in de kring voor te dragen. Als je iets organiseert moet je het ook goed doen vindt ze. Moraima vindt dat wel prima als ze dat doet. Maar af en toe dingen loslaten om het wat makkelijker te maken geeft ze wel als tip mee.  Ook praten de twee nog lang over de ruzie van Leila en Babette. Uiteindelijk gaan ze ook maar slapen. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en vandaag staat de kerstmarkt op het programma. Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

1 Reactie

Cisca 23 december 2022 - 11:19

Als ze allemaal de 100.00€ die voor het kleding shoppen hadden gedoneerd was het een stukje meer inplaats van een hele dag hunzelf uithongeren !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter