Home » Jasper en Wanda ergeren zich aan de inzet van Mexx en Isaac heeft wat mededelingen voor de groep

Jasper en Wanda ergeren zich aan de inzet van Mexx en Isaac heeft wat mededelingen voor de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een mooi bedrag verdiend tijdens de Rudolf Rodeo Rendier opdracht. Na de opdracht praten Wanda en Jasper even na over hoe de opdracht verliep. De twee hebben het over Mexx, er is hen iets opgevallen.

De twee hebben het over Janet en Jan-Willem, ze hebben toch geld verdiend. Die twee proberen het nog wel om twee minuten te halen merkt Jasper op. Dat is heel wat anders dan dat je bij voorbaat al jezelf laat vallen. Dat vind ik het allerzwakste van allemaal benadrukt hij. Janet en een Jan-Willem houden het gewoon langer vol dan een Mexx merkt Wanda op. Mexx komt mij zo de strot uit. Het gaat gewoon om inzet aldus Jasper. Kim en ik zijn best streng voor ons zelf gaat Wanda verder. Als we het niet goed doen lopen we met zo’n bakkes. Maar zij nu ook, dan komt ze van dat ding af en dan denk ik je had makkelijk de twee minuten kunnen halen. Je hoeft er niet zo lang te doen als de rest of zo. Ze flikkert er gewoon vanaf na 1.15 of zo. Wat was ze achterlijk jongen, je kon me niet kwader krijgen echt niet. Vervolgens zit ze alleen maar te lachen.

Niet lang daarna is het tijd voor het avondeten. Isaac heeft weer wat mededelingen. Zo begint hij over de bestellingen die bij Zalando geplaatst zijn. De eerste bestellingen zijn onderweg laat hij weten. Zij (regie) gaan niet afwachten tot alles er is. Ze proberen iedereen zo snel mogelijk de kleren te geven. Bij de een kan het dus eerder binnen komen dan de ander. Bij de volgende stemmingen in welke vorm dan ook, als we gaan stemmen zijn er twee smaken. Of groen of rood, iedereen is verplicht om te stemmen. Ik heb reactie over de filmavond, dit is 13 euro per persoon. Wil je niet kijken dan mag je op de kamer blijven en kijk je niet mee. De film wordt op het grote scherm afgespeeld. De film waar uit we mogen kiezen zijn recente bios films. Daar wil ik straks nog voor gaan stemmen zodat we snel kunnen schakelen. Daarna begint Isaac over oudjaarsavond. De muziek die we hebben aangevraagd hebben we tussen 22:00 en 00:30 uur. Daarna laat Kenzy weten dat er vanavond een kerstvoorstelling is en kan iedereen aan het avondeten beginnen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 24 december 2022 - 11:45

Willen Martin en Mexx graag zwanger worden. Ik las nu al voor de tweede keer dat Mexx WEER een test had gedaan. Hebben ze nog nooit van condooms gehoord ????? Ik hoorde dat er nu een voorraad testen is. Ze moeten zo een test maar zelf gaan betalen lijkt mij. Laat ze maar naar huis gaan en daar proberen om zwanger te worden, dit is allemaal aandacht want daar zijn ze alle twee gek op.

Beantwoord

Laat een reactie achter