Home » Martin spreekt Djedi aan waarom ze niets over haar vertrek verteld heeft

Martin spreekt Djedi aan waarom ze niets over haar vertrek verteld heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de droompresentatie van Djedi wordt neemt Djedi onderling alvast afscheid van een aantal deelnemers. Ze geeft aan Zoë een afscheidsbriefje en een knuffel. Zoë liet weten dat ze het al een beetje aan zag komen. Martin heeft ondertussen ook een paar signalen gezien en besluit uitleg te vragen aan Djedi.

Als Djedi voorbij loopt vraagt Martin wat ze morgen gaat doen. Ik ga morgen naar huis fluistert Djedi. Waarom zeg je dat niet tegen mij vraagt Martin vervolgens. Ik kan het wel tegen jullie zeggen maar niet iedereen hoeft het te weten gaat Djedi verder. Ik zeg het gewoon tegen de mensen waar ik het graag wil zeggen. Dus niet tegen mij merkt Martin op. Ik zou het misschien nog vertelt hebben deze avond maar ik ga niet voor niets met vieren slapen. Het is ook je goed recht benadrukt Martin maar ik vond het gewoon een beetje raar. Zo’n afstand hebben we toch ook niet met elkaar? Nee antwoordt Djedi maar het is ook niet dat we heel erg close zijn toch? Dat zijn jouw woorden zegt Martin, voel je je er prettig bij? Ja zegt Djedi, ik ben blij. Mijn tijd zit erop. Ik heb er zo lang over nagedacht maar ik weet al wel dat jullie het een beetje in de gaten hadden voegt ze eraan toe. Iedereen heeft het wel een beetje in de gaten, dat is niet erg. Maar ik hou er niet van als mensen naar mij toe komen van oh wat erg dat je gaat. Ik hou niet van dat neppe gedoe. Dus voor mij is het wel goed zo. Dat snap ik wel zegt Martin en geeft haar een high five. Sorry zegt Djedi dan, ik heb het maar tegen een paar mensen vertelt. Dat is ook je goed recht benadrukt Martin, maak je geen zorgen. Ik wilde gewoon even weten hoe je erover dacht maar als je er zo over denkt is het ook goed toch. Maak er een leuke avond van. Dankjewel zegt Djedi als ze wegloopt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

ManMeEemMening 23 december 2022 - 12:03

Echt waar wat een ontzettende Loser is die Martin..en dat bemoeizuchtige gedrag van hem..hij wilt overal mee bemoeien. En hem iets in vertrouwen zeggen gaat niet want hij is een kontekruiper die iedereen de kont inkruipt en alles doorverteld om dat vervolgens ook nog eens af te liegen!!verschrikkelijk is sommige hij gebrag

Beantwoord

Laat een reactie achter