Home » Isaac krijgt een filmoverzicht voor de film avond en stemtactieken zijn uitgelekt

Isaac krijgt een filmoverzicht voor de film avond en stemtactieken zijn uitgelekt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers gestemd over de bioscoop avond en vuurwerk. Als Jeffrey met Isaac in het kantoor zit komt er een bericht voor de manager binnen. Er zit iets in de brievenbus zegt Isaac tegen Jeffrey. De twee lopen samen naar de brievenbus en Isaac zegt dat het over de bioscoop avond gaat. Die hebben snel doorgepakt voegt hij eraan toe. Die stagiaire had echt niks te doen grapt Jeffrey. De twee lopen naar binnen en Isaac roept iedereen bij elkaar.

Daarna leest Isaac de brief voor: Beste manager, hierbij het filmoverzicht waar jullie uit kunnen kiezen. Wij horen graag welke film jullie willen kijken en wanneer. Wij willen ook een lijst ontvangen van de deelnemers die gaan kijken. De kosten voor de bioscoop avond staan vermeld in het entertainmentboek. Isaac laat daarna het overzicht zien, kijk er allemaal naar en laat het mij weten. Martin leest daarna de films voor, het zijn veel kerst films, maar ook romantische films. actie, horror/thriller, klassiekers en humor. Het zijn geen recente films merken de deelnemers al snel op. Een keuze is nog niet gemaakt…

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Het plan van Gert-Jan om zichzelf in te zetten tijdens een eliminatie om iemand naar huis te sturen is inmiddels uitgelekt. Er wordt veel over gesproken, zo vertelt Isaac het aan Jeffrey. Het is een zooitje lacht Isaac. Later vertelt Isaac in het kantoor dat er ook een plan is om Leila en Martin eruit te krijgen. Wat ik nu hoor is voor mij allemaal nieuw merkt Jeffrey op. Het is eigenlijk niet onze wedstrijd. Ze zijn nu de mol aan het zoeken die het heeft uitgelekt gaat Isaac met een lach verder. Wat is tactisch slim vraagt Jeffrey zich af. Het is niet onze wedstrijd gaat Isaac verder maar ze kunnen nooit bepalen wat het is. Het is wel leuk om erin te stoken merkt Jeffrey op. Dat is wat er nu gebeurt zegt Isaac met een lach…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter