Home » De deelnemers genieten van tweede kerstdag maar er is ook ruzie

De deelnemers genieten van tweede kerstdag maar er is ook ruzie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tweede kerstdag is inmiddels aangebroken in een jaar van je leven. De deelnemers slapen uit na een gezellige bioscoop avond. Daarna is het tijd voor het kerstontbijt. Voordat het ontbijt begint wisselen de deelnemers verschillende complimenten briefjes met elkaar uit. Er ligt een briefje op elk bord met daarop een compliment. Iedere deelnemer geeft deze aan een mededeelnemer zodat iedereen uiteindelijk een compliment ontvangt.Isaac heeft ook nog wat mededelingen die hij aan de groep deelt. Hij gaat een bestelling doorgeven voor 12:00 uur voor morgen. Er is dan eten tot donderdag daarna is er nog 163 euro over. Die ga ik verspreiden over donderdag en vrijdag voegt hij eraan toe. Voor vrijdag is er wel een bestelmoment vastgelegd. Deze week is de managersverkiezing die ook van start gaat. De mensen die zichzelf verkiesbaar willen stellen dit binnenkort doen.

Het uitgebreide kerstontbijt is overigens niet helemaal gezellig verlopen. Leila en Zoë hadden ruzie en Isaac besluit met Zoë te praten wat er nou allemaal aan de hand was. Leila had haar kleding gewassen en Zoë had hiernaar gevraagd of ze al klaar was. Ze reageerde niet na vier keer dus ik heb haar was op de droger gelegd. Ik vind het al k*t om met haar te praten. Ik zei kun je je spullen eruit halen, ik wil gewoon verder. Geen reactie dus ik leg het er gewoon op. Komt ze aangelopen en zegt ze je gaat niet aan mijn spullen zitten. Dus ik zei jij wast op onze wasdag, hoe kunnen je kleren na één dag vies zijn? Ze zei dat ze toestemming van Sasha had. En ik zei dat ik het niet meer wil. Toen zei ze ga huilen bij je moeder waarop ik zei ga weg. En toen kwam jij, dus niet heel spannend. Ik vind het wel k*t dat het met kerst is. En ze deed ook haar vinger in mijn gezicht wat uitdagend over kwam. Ik zei alleen maar praat normaal en ga weg. Ik lig ook gewoon niet met haar. Dat is een feit aldus Isaac, er zijn meer mensen die er last van hebben. Probeer geen aandacht te geven. Als ze als een klein kind niet reageert… Je probeerde te communiceren. Volgens Zoë gebeurt dit elke drie dagen. Ik wilde gewoon even checken benadrukt Isaac en Zoë denkt dat Leila er meer mee zit dan zij. Er staan ook niet veel mensen achter haar. Isaac is het daar volledig mee eens… Zou de rest van  tweede kerstdag wel gezellig verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

Laat een reactie achter