Home » Nog meer ruzie op tweede kerstdag en een kerst spellen show

Nog meer ruzie op tweede kerstdag en een kerst spellen show

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren was het nog tweede kerstdag in een jaar van je leven. Na de ruzie tussen Leila en Zoë is de dag vrij gezellig verlopen. De deelnemers deden een sjoel loods toernooi. De deelnemers hebben een sjoelbak gemaakt en gaan hier gezellig mee aan de slag. Later was er nog de ik houd van kerst spellen show gepresenteerd door Bern. De deelnemers moesten in duo’s spellen doelen gerelateerd aan kerst. Er waren twee teams en het groene team heeft uiteindelijk de meeste punten behaald en gewonnen.

Maar ook Wendy en Leila hebben ruzie gehad. Wendy zegt dat ze het tegen Rupert had en niet tegen haar. Ik praat niet met jou al je zulk gedrag hebt want je bent ontvlambaar. Ik heb gevraagd wat er is dan doe je kattig, prima. Nu kijk ik je niet aan want ik weet hoe je kan reageren. Nu kijk ik hem aan en zeg je gelijk hottub en porno zeggen. Je zoent zelf met een meisje na een half glaasje wijn. Dus hou op met dat soort dingen naar mij toe te gooien. Dit was omdat ik dacht dat je naar mij gooide merkt Leila op. Ik dacht dat de opmerking naar mij was, dan mijn excuses want ik dacht dat je het naar mij toe gooide. Ik zou niet durven zegt Wendy maar je bent wel licht ontvlambaar de laatste tijd. Ik heb niks met Zoë en Jeffrey te maken. Want dat zeg je hier toch achter mijn rug? Volgens Leila doet Wendy hetzelfde, je praatte ook over mij. Wendy benadrukt dat ze er niet bij was maar volgens Leila kan dat niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

Rina.zantvoord 27 december 2022 - 19:24

Wie.ruzie
Maakt.moet.een.week..alles.aleen.doen

Beantwoord

Laat een reactie achter