Home » Vraagt Babette haar 24 uur aan?! Babette lijkt een doelwit te zijn voor een volgende eliminatie

Vraagt Babette haar 24 uur aan?! Babette lijkt een doelwit te zijn voor een volgende eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag is er op de slaapkamer een tactisch gesprek. Wanda heeft het met Kenzy erover dat het lijkt alsof er naar hun niet geluisterd wordt. Ik heb geen zin om als pion gebruikt te worden. Daarna komt Kim de kamer in en later volgen Marciano en Martin. Kim vraagt waarom het gesprek ineens met Martin en Jeffrey was. Marciano antwoordt dat je de koppen bij elkaar moet steken. Als we hem en Kim D er niet bij hebben komen we er niet door. Kenzy vraagt wat nu het plan is en Marciano antwoordt Babette. Kenzy vraagt of hij verder wil vertellen maar Marciano zegt dat hij er nog wel op terugkomt. Wanda merkt op dat ze zich schaapjes voelen, er wordt geluld en daarna moeten wij volgen. Martin benadrukt dat er echt met hun rekening gehouden wordt. Kenzy zegt op haar beurt dat ze onderdeel van zijn en dan ook informatie nodig hebben. Kim zegt dat ze dan maar haar eigen plan trekt, niemand vertelt mij wat ik moet doen. Het voelt alsof jullie het brein zijn en wij volgen voegt Wanda eraan toe.

Volgens Marciano kunnen 30 mensen niet bij elkaar zitten. Die andere kant heeft 13 stemmen bij elkaar, met hun (Jeffrey en Kim D) zitten we op 14. Als we hun er niet bij doen gaan we het niet redden. Het is Babette gaat hij verder. Dat hebben we met zijn allen besloten, we moeten met zijn allen dezelfde kant op kijken. Volgens Kim en Wanda is het dom. Als Kim D het hoort wordt het doorvertelt. Volgens Martin gebeurt dat niet. En Wanda vraagt zich af wat ze ermee zou winnen. Martin legt uit dat als Babette wel zou winnen ze Leila wegstuurt. Ze is een hele belangrijke in de groepering daar. Als je Eunice gaat doen ga je de groep niet meekrijgen voegt Marciano eraan toe. Het zit Wanda vooral dwars dat ze niet in het plan betrokken zijn en het nu pas horen. Het plan is er al voor ons. Marciano laat weten dat er wel een plan is, Esther is volledig eraf gehaald. Bij Esther krijgen we ook niet alle gezichten de goede kant op. Kamer twee gaat sowieso één iemand van deze kamer wegsturen. Gert-Jan gaat uit de balans en Wendy weet dan ook niet waar ze moet zoeken. Wanda vraagt zich af wat hun winst is. Stemmen antwoordt Marciano, dat wij hier nog zijn. Volgens Martin is de kans dat Babette het haalt klein, ze bezwijkt onder druk. We moeten nu gewoon met zijn allen één kant op kijken herhaald Marciano nog een keer. Uiteindelijk lijken de dames overtuigd te zijn…

Vraagt Babette haar 24 uur aan?!

Later zien we Babette op het kantoor zitten bij Isaac. Ze vertelt hem dat ze klaar is met haar verblijf in een jaar van je leven. Het zijn niet mijn mensen, ik ben serieuzer. Het voelt alsof we een toneelstuk spelen gaat ze verder. Ik heb geen ambitie om te acteren of te presenteren. Ik vind thuis super leuk wat ik heb. Ik kan me verheugen om te werken, mijn vrienden te zien met goede gesprekken over het leven. Dat kan ik niet hier, je kunt hier niet je geheimen op tafel leggen. En voor wie ben ik mij dan aan het bewijzen? Ik heb niet de illusie dat ik kan winnen hoor. Volgens Isaac kan iedereen winnen, zelfs een Moraima. Maar hoeveel ga je ervoor laten? Precies dat antwoordt Babette. Jij gaat ver komen denk ik, jij hebt een mindset dat je dit één jaar gaat doen… Daarna verdwijnen de twee uit beeld en is het onduidelijk of Babette echt haar 24 uur heeft aangevraagd…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Yvonne 28 december 2022 - 11:03

Vergis je niet in haar ik zou toch lachen als ze de proef wint en dan één van Julie weg stuurt marciano hef isaac dat zou toch lachen zijn want ze kan het maar dat weten Julie nog niet hahahaha kom op band je kan het!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter