Home » Zoë ontkent tegenover Rupert dat ze op hem gestemd heeft en ze van tactische plannen af wist

Zoë ontkent tegenover Rupert dat ze op hem gestemd heeft en ze van tactische plannen af wist

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Rupert heeft tijdens de eliminatie van gisteren 8 stemmen ontvangen. Hij heeft inmiddels wel een beetje door dat dit van kamer 2 komt. Als Zoë in het washok bezig is roept ze Rupert bij zich om hierover te praten.

Ik was het echt niet zegt Zoë tegen hem. Je ziet het anders volgend jaar maar dan ga je het zien voegt ze eraan toe. Ik geloof je wel antwoordt Rupert. Je hoeft het niet te geloven gaat Zoë verder maar ik wilde alleen maar zeggen dat ik het niet was. Het maakt me ook niet uit antwoordt Rupert op zijn beurt. Weet je wat het was zegt Zoë, achteraf is er zeker gepraat. Maar dat was met Berend ook zo. Ik wist helemaal niks over Berend. Hoe je het went of keert er is sowieso gepraat. Er zijn dus eigenlijk mensen die niet te vertrouwen zijn. Dan gaat het niet over jou of Berend, bij jullie alle twee is er wel gepraat. Dat is het probleem. Die acht mensen die op jou hebben gestemd die doen leuk in je gezicht maar achter je rug… Dat deden ze dus ook bij Berend zo en je ziet hij is nu naar huis. Rupert merkt op dat dit meer een kamer 2 ding was. Natuurlijk zegt Zoë maar die mensen hebben ook altijd leuk tegen hem gedaan. Hij kreeg 16 stemmen dat is kapot veel. Volgens Rupert is dat niet erg je weet welk groepje het gedaan heeft. Dat betekent dat iedereen het doet om zijn eigen hachje te redden merkt Zoë op. Rupert denkt dat het van het groepje uit Esther en Erik komt… Dit was afgesproken en we weten waar het vandaan komt. Dan is het makkelijker om die één voor één weg te schieten. Het is niet erg maar het is dom want ik ben best wel atletisch. Zoë verzekerd dat ze met niemand is meegegaan, diegene waarop ze gestemd heeft stond niet eens in de top 3. Maar ik denk was het niet te makkelijk was het niet om op Berend te gaan. Rupert heeft nu zoiets van dat hij Gert-Jan eruit wil hebben. Hebben ze jou niks vertelt? Nee antwoordt Zoë, ik wil mij ervan te distantiëren. Maar ze zou het wel wat vinden om een sterker iemand weg te krijgen. Ik probeer me er van distantiëren herhaalt Zoë. Rupert twijfelt of dat wel juist is om altijd te doen. Je kunt het niet iedereen kwalijk nemen zegt Zoë en daar is Rupert het dan ook wel meer eens.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.4]

1 Reactie

Yvonne 29 december 2022 - 18:08

Haha goed bezig Zoë ik ga stuk om jou hahaha

Beantwoord

Laat een reactie achter