Home » Esther geeft een droompresentatie aan de groep

Esther geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie. Elke deelnemers moet dit immers doen. Dit keer was het de beurt aan Esther. Zij vertelt over haar doelen en waarom ze aan een jaar van je leven meedoet.

Esther grapt dat ze allemaal vrijwillig, verplicht naar haar moeten luisteren. Waarom ik me hiervoor heb aangemeld, het was thuis gewoon zo ongelooflijk saai. Ik had een saai leven en ik was op mijn telefoon een jaar van je leven, 1 miljoen verdienen. Ik dacht ach, ik heb toch niks te doen, laten we dat doen en kijken wat het gaat worden. Toen kreeg ik telefoon in mei en had dat echt niet verwacht. Toen vroegen ze wat mijn doel was. Het eerste wat ik dacht was het ontzorgen, ik heb de afgelopen jaren veel gezorgd voor mijn man, gezin en werk en dergelijke. Ik wilde hier binnen komen met even niks, even weg uit de omgeving. Ik woon al vanaf mijn geboorte in Drunen. Toen ben ik hier aangenomen en mijn dochter was er niet blij mee. Mijn zus was nogal pissed off omdat ik mijn kinderen in de steek liet. Dus ik ging iets doen wat mij leuk leek maar mijn familie stond er niet achter, mijn zoon wel. Ik ben toch gegaan en mijn dochter zei dat ik niet zomaar terug moest komen en het af moest maken. Toen gaf ze toch wel toe dat ze het leuk vond. Hier aangekomen had ik geen doel, ik wilde een stukje rust. Maar in het begin had ik echt zoiets van meehelpen in de keuken maar ik merkte dat ik moe was en me terug moest trekken. Ik heb toen anderhalve maand rustig gedaan. Rust was belangrijk om tot mijzelf terug te komen en te kijken wat ik wilde gaan doen. Ik ben toen aan het breien geslagen en toen ging ik nadenken en ik dacht trouwambtenaar, dat is een mooi doel. Ik ben naar Isaac gegaan en ik hoor nog of ik die studie eventueel kan gaan volgen. Mijn persoonlijke doel buiten het trouwambtenaar om te kijken hoe fit mijn lichaam was. Wat ik met het geld zou doen, is het dagboek van mijn schoonouders uitbrengen. Ze had kinderen die ernstig ziek waren door een spierziekte. Dit is haar niet gelukt en Ruud ook niet. En het tweede is mijn gezondheid, mijn gehoor. Ik heb veel toestellen gebruikt en dat heeft nooit echt gewerkt. Tot de laatste maar die kosten 3250 euro per jaar. Maar daar heb ik geen geld voor, ik ben 100% afgekeurd. Dus ik had zoiets van wie weet is dit voor mij weggelegd. En ik zou trouwambtenaar willen doen want ik mag wel iets bijverdienen. Dit was het! De groep klapt en Esther haar droompresentatie zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter