Home » Mexx moet op Marciano stemmen van Martin en Mexx wordt depressief van het spel

Mexx moet op Marciano stemmen van Martin en Mexx wordt depressief van het spel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Martin Marciano boos heeft aangesproken gaat Martin met Mexx zitten om het erover te hebben. Het gesprek gaat over Marciano en het gesprek loopt al snel niet goed.

Mexx laat aan Martin weten dat ze tegen Marciano gezegd heeft dat zolang hij niet met haar praat ze niet weet waar hij voor staat. Je oordeelt altijd over wat anderen over mij zeggen. Ik snap af en toe niet hoe jij beweegt geeft Martin toe. En die logica daarin. Praat niet meer tegen mij antwoordt Mexx geïrriteerd, zoek het uit. Ga nou niet weglopen zegt Martin en Mexx vraagt af wat het probleem is. We zitten in de hottub en ze (Kenzy) vraagt aan mij ga je op mij stemmen. Je stemt op Marciano klaar onderbreekt Martin haar. Ik meen het en Mexx vindt hem een grapjas. Hij kan ook met mij komen praten. Volgens Martin gaat hij dat niet doen en Mexx is van mening dat Marciano niet met zo’n toon hoeft te doen. Laat hem in zijn waarden antwoordt Martin, ik heb net al met hem gesproken, het gaat hem niet worden. Het is niet dat wat hij wilt er iedereen maar achteraan moet lopen gaat Mexx verder. Ik stem dadelijk nog op Wendy als het zo doorgaat. Wat zei je vraagt Martin, je bent een slang met die uitspraken. Dat was een grapje reageert Mexx ietwat verbaasd. Martin staat daarna boos op en loopt weg terwijl hij de deur dicht gooit.

Daarna wordt er door haar mededeelnemers gevraagd wat er aan de hand is. Ik weet het niet zegt ze met een lach, laat mij er buiten! Isaac weet wel waar het over gaat en zegt het moet een keer stoppen toch. Ik weet het antwoordt Mexx maar er wordt iets gezegd wat ik niet gezegd heb. Maar je mag hier blijkbaar niets zeggen want het wordt verkeerd begrepen. Ik vind dat jullie niet op elkaar boos moeten zijn zegt Isaac dan. Daarna vertelt Mexx nog eens wat ze met Kenzy besproken heeft. Ik zei dat ik het niet wist en zolang Marciano niet met mij praat weet ik zijn standpunt niet. Maar ik weet niet wat ze boven heeft gezegd. Heel wat anders antwoordt Isaac. Mexx vindt het niet raar als je iemand zijn standpunt niet weet. Maar als je twee weken boos blijft… Niet veel later komt Martin weer terug. Je kunt ook gewoon iets vragen he zegt Mexx, in plaats van oordelen. Het was een grapje. Volgens Martin gaan die “grapjes” haar en hem weghalen uit een jaar van je leven. Neem dan afstand zegt Mexx, dat is wat je steeds zegt. Daar zit ik oprecht wel over na te denken antwoordt Martin. Doe maar zegt Mexx kortaf terug. Ik wil het niet gaat Martin verder maar ik denk wel dat het moet. Daarna legt hij zijn arm op Mexx maar ze heeft daar geen zin in. Doe je hand weg zegt ze boos. Ik moet opletten met wat ik zeg en jij mag met deuren slaan en dat mensen daarna naar mij toe komen gaat ze verder. Flikker toch op, ga weg, zoek het maar uit.

De twee gaan daarna op een rustiger plekje zitten, boven bij het managerskantoor. Martin wil haar hand maar Mexx wil dat nog steeds niet. Martin vraagt daarna waarom ze niet ziet dat het niet handig is om dat tegen Kenzy te zeggen. Isaac begon erover, en dan twee weken met zo’n arrogante bakkes te kijken, flikker op maat. Wij hebben er elke keer gezeik over. Kies die kant, dan lig ik er volgende week eruit. Het boeit mij niet meer. Ik heb liever dat Marciano naar huis gaat dan jij. Zolang wij de regie in handen houden gebeurt dat niet antwoordt Martin. Volgens Mexx kunnen ze dat, we stemmen op Marciano. Klaar. Het klinkt gewoon als een slang als je zo over hem praat legt Martin uit. Mexx vindt dat hij gewoon met haar moet komen praten. Hoe oud is hij? In zijn ogen heb je een grote bek tijdens een discussie waar je niks mee hebt gaat Martin verder. Die man is 21 jaar ouder dan jij he. Kennelijk is dat voor hem disrespect. Hij is 43 man, hij lijkt wel 16 zucht Mexx. Ik hoef niet altijd doen wat iedereen wil. Ik word er depressief van het spel, dan moet ik dit doen, dit niet zeggen en dit weer niet. Ik word er moe van hoor. Ik praat wel niet meer. Misschien is dat beter, je mond houden reageert Martin sarcastisch. En Mexx zegt dat als het zo doorgaat ze haar 24 uur aan gaat vragen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

Laat een reactie achter